Vlissingen – Peperdijk 51 - M2 Makelaars

Vlissingen – Peperdijk 51

Vraagprijs € 749.900,- v.o.n.
Soort woonhuis:
Oppervlakte (M2)
221 m2
Kamers
4
Oppervlakte
1
Slaapkamers
3

De woning

  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 221 m2
  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 34 m2
  • Inhoud: 615 m3
  • Bouwjaar: 2012

Voorzieningen

  • mechanische ventilatie
  • tv kabel
  • lift

Beschrijving

Uw eigen luxe penthouse met prachtige vergezichten over niet alleen de oude binnenstad, maar ook over maritiem Vlissingen met het Dokje, de Timmerfabriek en de buitenhaven. Zelfs grote zeeschepen ziet u over de Westerschelde voorbij varen. Door de vele ramen heeft u naast een prachtige lichtinval alle mogelijkheid de inrichting van dit penthouse volledig op het uitzicht af te stellen.

De afmetingen van alle vertrekken zijn zeer royaal en doordat het appartement deels in de knik van het gebouw is gesitueerd, is er een grote variatie aan uitzichten. Van stad, zee tot aan het Dok en zelfs het Kanaal door Walcheren.

De woning is verdeeld over diverse ruimtes: drie slaapkamers, badkamer, berging, riante woonkamer met ruimte voor de open keuken, bijkeuken en een groot balkon. De inrichting en afwerking is uiteraard aan u. Te denken valt bijvoorbeeld aan twee zitkamers, gezien de vele uitzichtmogelijkheden die het appartement te bieden heeft.

Het balkon is aan de stadszijde te vinden en flink groot. Gelegen op het zuiden is hier de hele dag zon en natuurlijk een geweldig uitzicht.

Het appartement beschikt uiteraard over een eigen fietsenberging in de kelder en daar zijn ook twee parkeerplaatsen die bij dit appartement behoren.

Komt u eens kijken en laat u verrassen door deze geweldige woning!

Het appartement mag zowel permanent als recreatief gebruikt worden.

— de 2 stylingsafbeeldingen geven u een sfeerimpressie. Dit betreft niet de woning aan Peperdijk 51, aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.–

//24817