Een gevalideerde
taxatie

Een gevalideerde
taxatie

Wie een taxatie aanvraagt heeft snel zekerheid nodig. Voor de financiering van een nieuwe woning, een geplande verbouwing, of vanwege een verdeling bij scheiden of overlijden. De taxateurs van M2 zijn erkend en onafhankelijk. Dat betekent dat we de officiële woningwaarde voor je berekenen en het rapport laten valideren door het NWWI. Zodoende heb je binnen korte tijd een document in handen wat geaccepteerd wordt door elke geldverstrekker in Nederland. Over de kosten van een taxatie hebben wij een speciaal artikel geschreven in ons kenniscentrum.

Wil je direct een taxatie aanvragen? Neem dan nu contact met ons op!

Zo doen we dat

Zo doen we dat

Voorafgaand aan de taxatie vragen we jou (of de verkopend makelaar) om documenten te verzamelen, zoals de eigendomspapieren en een energielabel. Ondertussen doen wij alvast onderzoek naar juridische aspecten en het bestemmingsplan.

Tijdens de fysieke taxatie bepalen we de staat van het onderhoud. Hoe is het bijvoorbeeld met het dak gesteld? We doen metingen en nemen foto’s. Er wordt gelet op de ligging van de woning, voorzieningen in de buurt en recente transacties in de omgeving. Zo stellen we met 100% zekerheid een objectieve woningwaarde vast.

M2, net even een stapje verder

M2, net even een stapje verder

Taxatie

Best verkopende
makelaar in Vlissingen

Taxatie

Beoordeeld met een
9,4 op Funda

Taxatie

Meer dan 25 jaar
ervaring in makelaardij

Taxatie

Optimale
woningpresentatie