Vrijblijvende waardebepaling?

Vrijblijvende waarde-
bepaling?

Vul dan je gegevens in!

  Stap 1

  Adresgegevens

  Stap 2

  Contactgegevens

  Adresgegevens

  Stap 1

  Adresgegevens

  Stap 2

  Contactgegevens

  Contactgegevens

  Wat houdt de gratis waardebepaling van M2 Makelaars in?
  Een makelaar komt op bezoek om de woning te bekijken. Samen met de makelaar maak je een rondje door het huis. Met jouw makelaar worden alle bijzonderheden doorgenomen. Zorg dat je zoveel mogelijk gegevens over de woning beschikbaar hebt. Hoe meer details, hoe preciezer wij de waarde kunnen bepalen! De waardebepaling duurt circa 60 minuten. Achteraf krijgt je netjes een bevestiging met alle details zwart op wit!
  Zit ik ergens aan vast na de waardebepaling?
  De waardebepaling is helemaal vrijblijvend en kosteloos! Je zit dus nergens aan vast en hebt geen verplichtingen.
  Waarom bieden jullie deze service aan?
  Verhuizen is vaak een puzzel. Door de stukjes te verzamelen krijg je een helder beeld van jouw mogelijke toekomstige woonsituatie en -kosten. Wij vinden het belangrijk dat je vooraf, helemaal vrijblijvend, jouw toekomstbeeld moet kunnen vormen. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn en sta je niet achteraf voor verrassingen. Wij zien het als onze taak als makelaar om deze service gratis en vrijblijvend aan te bieden!

  Gratis
  waardebepaling

  Gratis
  waardebepaling

  Wij maken heel graag kennis met je zodat je jouw makelaar beter leert kennen. We sturen graag één van onze makelaars op pad voor een vrijblijvende waardebepaling bij jouw woning.

  We sturen de makelaar met de meeste lokale marktkennis van jouw omgeving naar je toe. Uiteraard op het moment dat het voor jou het beste uitkomt! Bij het bezoek neemt de makelaar graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  M2 Makelaars is bijna 20 jaar actief en kent jouw woningmarkt als geen ander. Je krijgt – helemaal vrijblijvend en kosteloos – een zeer accurate inschatting van de huidige waarde van jouw (t)huis!

  Ervaring
  van anderen:

  Ervaring
  van anderen:

  Verkoper Smitsweg 19 te Driewegen:
  “Fijne persoonlijke begeleiding, informeel maar tegelijkertijd professioneel. Vragen worden vlot beantwoord via WhatsApp en aanleveren van benodigde stukken is makkelijk.”


  Verkoper Koepel 25 te Middelburg:
  “Met een zeer deskundige makelaar die al vele jaren in deze regio actief is, was het huis in no-time en zonder ‘gedoe’ verkocht. Direct contact gecombineerd met een goed werkende digitale omgeving en een groepsapp om elkaar op de hoogte te houden maakte het tot een soepel proces. Ook de presentatie via foto’s en video’s (zelfs drone video) maakten een zeer professionele indruk. De video’s in de groepsapp met een terugkoppeling direct na een bezichtiging werden ook zeer gewaardeerd. Bedankt Team M2, top gedaan!”


  Verkoper Scholeksterstraat 8 te Middelburg:
  “M2 Makelaars is een uitstekend en professionele bedrijf, ze bieden een service van hoog niveau. Het contact met het makelaarskantoor is moeiteloos en vragen worden snel beantwoord. Na elke bezichtiging kreeg ik een videobericht over hoe het is gegaan en dat vond ik wel fijn.”


  Verkoper Nieuwendijk 60 te Vlissingen:
  “Vanaf de eerste kennismaking een prettige en professionele verstandhouding. Adviezen waren goed en realistisch. Belangbehartiging van de klant staat hoog in het vaandel. Ondersteunende ICT en sociale media zeer goed op orde en courant.”