Je huis aankopen

Je huis
aankopen

Woningzoekenden helpen we uit de brand. Of je nu starter bent of doorstroomt op de woningmarkt. Wat we uiteindelijk allemaal willen, is een fijn huis in een prettige omgeving tegen betaalbare maandlasten. En daar komen wij in beeld: M2 Makelaars & Hypotheken. Maak om te beginnen een zoekopdracht aan. Of wil je meteen kennismaken zonder verplichtingen? Neem dan nu contact met ons op!

Zo doen we dat

Zo doen we dat

Als je de juiste voorbereidingen treft, is er meer mogelijk dan je denkt. Wij weten dat iedere situatie anders is. Samen met jou brengen we je woonwensen in kaart en begeleiden je stap-voor-stap tot aan de overdracht bij de notaris.

M2 heeft goed contact met collega-verkoopmakelaars. We weten dus als eerste welke huizen in de verkoop gaan in Middelburg, Vlissingen, Goes en andere delen van Zeeland. Tijdens de bezichtiging checken we alles. We adviseren ook zonder er doekjes om te winden.

De onderhandelingen? Dat maakt het uiteindelijke verschil. Pas als jij blij bent, zijn wij dat ook. We hebben het in deze video nog eens samengevat.

Vind jouw ideale woning
met Copaan

Vind jouw ideale woning
met Copaan

Wij hebben als enige Zeeuwse makelaar een exclusieve licentie op Copaan, een uniek zoeksysteem wat exact de juiste woningen voor je selecteert. Je geeft zelf harde eisen en minder zwaarwegende wensen door. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht met plussen en minnen te zien van al jouw matches. Met een simpele klik kies je de huizen die je wilt bekijken, de rest regelen wij. Wil je even overleggen? Je makelaar is natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar, maar elke aankoopklant heeft ook een eigen Whatsapp groep voor de allersnelste communicatie met ons hele team.

M2, net even een stapje verder

M2, net even een stapje verder

Aankoop

Best verkopende
makelaar in Vlissingen

Aankoop

Beoordeeld met een
9,4 op Funda

Aankoop

Meer dan 25 jaar
ervaring in makelaardij

Aankoop

Optimale
woningpresentatie

Gratis waardebepaling