Over ons

Over ons

Iedereen zegt de beste makelaar te zijn. Wij laten de beoordeling liever aan jou. Wat we wel over onszelf durven te zeggen, is dat we ontzettend veel regiokennis en praktijkervaring hebben. We zijn een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Voor de klant alles uit de kast halen? Dat is waar M2 Makelaars & Hypotheken voor staat.

Afbeelding - 1
Video - 2

Je merkt dat we niet van de bla bla zijn. Die tijd besteden we liever aan persoonlijk contact met onze klanten en aan het bedenken van verbeteringen. M2 Makelaars & Hypotheken loopt voorop in het gebruik van video als marketing- en communicatiemiddel. We houden dus van vernieuwing. Als kantoor maken we duurzame keuzes op het gebied van vervoer, energie en bedrijfsvoering. We hebben een LED-verlicht kantoor, zonnepanelen, eigen laadpaal, iedereen rijdt 100% elektrisch, maar als het kan pakken we het liefst een van onze kantoorfietsen.

Onze regio

Onze regio

We zijn geboren en getogen in Zeeland. In Vlissingen, Middelburg en andere gemeenten kun je ons zo aan het werk zetten. We weten je precies te vertellen welke voorzieningen waar in de buurt zijn, hoe de bevolkingssamenstelling in een wijk eruitziet, en wat de gemiddelde verkoopprijs is. Benieuwd naar dit soort gegevens? Lees verder.

Team

Team

Marco van der Knaap
Marco van der Knaap

NVM Makelaar / Taxateur

Medeoprichter en dus aanwezig vanaf het eerste uur. Marco is bijna 25 jaar beëdigd en gecertificeerd makelaar/taxateur. Naast makelaar is Marco Woningmarktconsultant voor alle vraagstukken omtrent de woningmarkt. Ook is Marco voorzitter van de afdeling Zeeland van de NVM.

Martin Maranus
Martin Maranus

NVM Makelaar / Taxateur

Beëdigd en gecertificeerd NVM makelaar/taxateur en mede eigenaar van M2 makelaars. Martin heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij, tevens heeft hij veel bouwkundige kennis en kan ook goed adviseren over verduurzamen van huizen. Voor een goed en duidelijk advies staat Martin altijd voor woningverkopers klaar met creatieve ideeën om zo altijd tot het beste resultaat te komen.

Rogier Voorzaat
Rogier Voorzaat

Vastgoedadviseur

Luistert naar je wensen en denkt in mogelijkheden. Altijd oprecht en enthousiast. Rogier is er voor je vanaf de eerste kennismaking tot aan de overdracht bij de notaris. Dankzij zijn jarenlange ervaring in commerciële dienstverlening is hij een adviseur met brede kennis.

Eric Giesbertz
Eric Giesbertz

Hypotheekadviseur en financieel planner

Een hypotheekadviseur met meer bagage en kennis dan de gemiddelde collega. Eric is naast hypotheekadviseur ook gediplomeerd financieel planner. Hij geeft je goed en vooral duidelijk hypotheekadvies. Maar hij is er ook voor een complexe financiering.

Julia Melsen
Julia Melsen

Content Manager

Julia is de content manager van M2 Makelaars. Dit betekent dat ze verantwoordelijk is voor alle inhoudelijke berichten op onze website en social media kanalen. Ook ontwerpt zij advertenties en andere uitingen zoals visitekaartjes,  posters, brochures, etc. Ook zorgt ze ervoor dat de video’s van de woningen, de zogenaamde ‘live bezichtigingen’ perfect gemonteerd worden en voorzien worden van muziek en ondertiteling. Bij drukte springt Julia bovendien bij en neemt af en toe ook de telefoon op. Julia heeft uitgebreide ervaring met webtoepassingen, video en ontwerpwerkzaamheden.

Aurely Draijer
Aurely Draijer

Administratief medewerker

Aurely (spreek uit: Arly) is ons administratieve middelpunt. Geen dag is het hetzelfde in een makelaarskantoor en dan is een allrounder als zij een rots in de branding. Afspraken inplannen, woningen online plaatsen, vragen beantwoorden; alles heeft ze onder controle.

Chico
Chico

Kantoorhond

Kantoorhond pur sang. Chico is namelijk een kwispelstaart en allemansvriend. Maar hij is ook een rasechte jachthond (met een speurneus voor leuke woningen).

Recensies

Recensies

We krijgen dagelijks recensies van klanten die we hebben geholpen tijdens hun zoektocht naar een huis tot aan het verkopen van een huis. Klik hieronder voor een overzicht.

Gratis waardebepaling