De fotograaf is geweest! Wat zijn de volgende stappen?

Je gaat je woning verkopen en bent al lekker bezig met je makelaar om alles daarvoor klaar te maken. Hier hoort natuurlijk ook een mooie presentatie bij. Een professionele fotograaf komt bij je langs om alle media op te nemen, buitenom onze unieke video met live-bezichtiging. Maar wat gebeurt er daarna? In onderstaand artikel lees je hier alles over.

Zodra wij alle media hebben ontvangen van de fotograaf, dit duurt meestal 3 tot 5 werkdagen na de opname, wordt de presentatie samengesteld. We schrijven een presentatietekst en alle kenmerken van de woning worden toegevoegd. Het geheel met foto’s, video, plattegronden en alle details ontvang je vervolgens ter akkoord. De gehele presentatie is in jouw Move account te bekijken.

Uiteraard kan de presentatie nog gewijzigd worden. Wil je wat toegevoegd hebben aan de tekst? Mis je details of spreekt een foto jou niet aan? Laat het ons weten, wij passen het aan. Natuurlijk kunnen aanpassingen altijd plaats vinden, ook als de woning al te koop staat. Maar je zult zien dat de hoeveelheid kijkers die de woning op Funda gaan bekijken in de eerste week extreem veel meer zal zijn dan je ooit nog zult krijgen. Daarom vinden wij het belangrijk dat de presentatie goed wordt bekeken voor de woning online wordt geplaatst. De eerste klap is een daalder waard!

Alles akkoord? Dan wordt de woning online geplaatst! Wij publiceren op alle relevante websites, zoals Funda, Huislijn.nl, YouTube, Facebook, instagram en natuurlijk onze eigen website. Nadat wij publiceren duurt het altijd een paar uurtjes voor alles is doorgevoerd op de diverse websites.

Nu de woning gepubliceerd wordt, gaan we ook gelijk overleggen wanneer we het beste bezichtigingen kunnen gaan inplannen. We reserveren een aantal dagdelen in onze agenda in overleg met jou, zodat we gelijk kunnen inplannen zodra de bezichtigingsaanvragen binnen komen.

De woning staat nu officieel te koop, dus is het nu ook het moment om afspraken over de sleutels te maken. Tijdens de bezichtigingen is het beter dat er niemand thuis is. Wij beschikken daarom meestal over de sleutel van de woning. De sleutels worden alleen gebruikt om voor een bezichtiging toegang te krijgen tot de woning. We komen nooit onaangekondigd de woning binnen!

Ten slotte is het verstandig om een ‘Te Koop’ bord bij de woning te plaatsen. Dit is echter niet verplicht, lees dit artikel, mét video, voor meer uitleg en het nut van een ‘Te Koop’ bord. Ben je akkoord met het plaatsen, dan zal de makelaar de komende dagen als hij in de buurt is een mooi bord in je tuin of op je raam plaatsen.

De woning staat nu volledig te koop. Laat de kijkers maar komen!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling