Middelburg
Veersepoort

Middelburg
Veersepoort

Veersepoort is een mooie nieuwbouwwijk in het noordoosten van Middelburg. Het is een schitterende wijk die zich kenmerkt zich door hoven, veel groen en water. Veersepoort is onder woningzoekenden populair vanwege de moderne architectuur en energiezuinige huizen. Het overgrote deel van de buurt bestaat uit midden- tot hoger-segment koopwoningen.

Over deze wijk

Over deze wijk

Qua ruimtelijk ordening is Veersepoort een interessante woonwijk. Er zijn appartementen, eengezinswoningen en grotere vrijstaande huizen. De diversiteit zie je terug in de samenleving. Er wonen nagenoeg evenveel huishoudens mét als zonder kinderen. De bevolkingssamenstelling bestaat voor 30% uit personen tussen de 45 – 65. Ook 65+ers zijn goed voor 30% van de populatie.

In het Vogelpark, middenin de wijk, ervaar je veel rust. Hier ben je omgeven door groen en water. Voorzieningen zijn er ook genoeg in stadsdeel Veersepoort. Winkelcentrum Veersche Poort biedt een Albert Heijn supermarkt en kleinere winkels. Voor jonge gezinnen zijn er diverse basisscholen in de directe omgeving, net als de voetbalvelden van Zeelandia Middelburg en twee scoutingsverenigingen.

Terwijl Veersepoort aan de rand van Middelburg ligt, ben je binnen 5 minuten fietsen in het centrum. Wil je de stad uit? Via verschillende omsluitingswegen bereik je gemakkelijk de N57.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers! (Looptijd en waarde gebaseerd op marktcijfers over 2022)

Veersepoort

Gemiddelde verkoopprijs
€ 415.000,-

Veersepoort

Doorlooptijd
34 dagen

Veersepoort

Door M2 hier al verkocht:
43 woningen

Wil je een huis kopen in Veersepoort? Let goed op ons woningaanbod. M2 Makelaars helpt ook graag met zoeken of aankopen. Neem contact op voor meer informatie.

Aanbod in de wijk

Zwanenhof 32
Verkocht onder voorbehoud
Zwanenhof 32
Middelburg
€ 485.000,- k.k.
Grote Sternstraat 84
Grote Sternstraat 84
Middelburg
€ 849.000,- k.k.
Gratis waardebepaling