Middelburg
Dauwendaele

Middelburg
Dauwendaele

Aan de zuidzijde van het centrum van Middelburg, achter het NS station, begint de wijk Dauwendaele. Een flinke wijk, gebouwd tussen 1970 en 1980, met hoofdzakelijk gezinswoningen. Het voorzieningenniveau is hier hoor, want midden in de wijk is een groot wijkwinkelcentrum te vinden met naast een grote supermarkt ook diverse andere winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Over deze wijk

Over deze wijk

Dauwendaele is een mooie en groene wijk. Er is gekozen voor veel hofjes en plantsoenen naast de doorgaande route, zodat de woonhuizen rustig liggen. Er zijn veel ruime gezinshuizen in Dauwendaele, maar naast het winkelcentrum is ook een groot seniorencomplex gerealiseerd op een fijne, centrale locatie met goede openbaar vervoer verbinding en alle winkels dus naast de deur!

Hoewel er veel eengezinshuizen in deze wijk te vinden zijn, tref je aan de rand van de wijk ook een aantal grotere appartementencomplexen met huurwoningen aan.

De bereikbaarheid van deze wijk is goed. Met de auto en met de fiets sta je snel in de binnenstad, aan de rand van de wijk is het NS station te vinden, bussen rijden door de wijk en via de Schroeweg ben je zo op de A58.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers!

Dauwendaele

Gemiddelde verkoopprijs
€ 268.000,-

Dauwendaele

Doorlooptijd
30 dagen

Dauwendaele

Door M2 hier al verkocht:
39 woningen

Wil je een huis kopen in Dauwendaele? We helpen je graag! Neem contact op voor meer informatie.

Aanbod in de wijk

Duunmede 15
Verkocht onder voorbehoud
Duunmede 15
Middelburg
€ 324.000,- k.k.
Gratis waardebepaling