Vlissingen
Boulevard

Vlissingen
Boulevard

De Boulevard is zonder twijfel de meest bekende straat van Vlissingen. Hier kijk je prachtig uit over de monding van de Westerschelde. Appartementen aan de Boulevard zijn dus populair, maar ook huizen in de directe omgeving zijn gewild. Regelmatig komt hier een woning beschikbaar. De vraagprijs varieert van (boven)gemiddeld tot hoog.

De boulevard in vlissingen

Over deze wijk

Over deze wijk

Wie wil er nu niet pal aan het badstrand wonen? Aan Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert en Boulevard de Ruyter vind je talloze horecagelegenheden, waaronder restaurants Panta Rhei, Waterfront en de Gevangentoren. Met de wind door de haren wandel je zo richting het Windorgel, het standbeeld van Michiel de Ruyter of de jachthaven.

Wat voorzieningen betreft is in de binnenstad van Vlissingen werkelijk alles beschikbaar. De weekmarkt en supermarkten zijn op loopafstand. Voor liefhebbers van cultuur is er Podium De Piek, het muZEEum en Cinecity (jaarlijks festival Film by the Sea).

Achter de Boulevard vind je straten met sfeervolle bovenwoningen, monumentale panden en huizen die als Bed & Breakfast kunnen dienen. De Badhuisstraat, Coosje Buskenstraat, Gasthuisstraat en Slijkstraat zijn daar voorbeelden van.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Enthousiast? Laten we naar de cijfers kijken! (Looptijd en waarde gebaseerd op marktcijfers over 2022)

Boulevard

Gemiddelde verkoopprijs
€ 440.000,-

Boulevard

Doorlooptijd
31 dagen

Boulevard

Door M2 hier al verkocht:
39 woningen

Wil je een huis kopen op of in de directe omgeving van de Boulevard? Kijk eens in ons woningaanbod. Maak een zoekopdracht aan of neem contact op met M2 Makelaars voor begeleiding bij aankoop.

Aanbod in de wijk

Boulevard Bankert 138
Boulevard Bankert 138
Vlissingen
€ 995.000,- k.k.
Gratis waardebepaling