Zijn jullie 24/7 bereikbaar?

Je woning verkopen is niet niks en er komt dan ook veel bij kijken. Wij begeleiden je graag bij elke stap. Dan moet je als makelaarskantoor uiteraard wel goed bereikbaar zijn. In onderstaand artikel leggen wij uit of je dag en nacht bij ons terecht kan.

Het ligt er een beetje aan hoe je ernaar kijkt. Wij werken met een superhandige Whatsapp groep voor je woning. Je kan hierin iedereen aanbrengen die je maar op de hoogte wilt houden. Zodoende kan je altijd vrijblijvend vragen stellen of iets doorgeven. In jouw persoonlijke Whatsapp groep zijn al onze medewerkers aanwezig, inclusief de binnendienst.

Stel je voor dat je 3:00 in de morgen wakker wordt en je een belangrijke vraag te binnen schiet. Zet deze dan direct in de Whatsapp groep en je krijgt in de ochtend antwoord. Of als je op het werk bent en toch snel nog even iets wilt doorgeven. Wij horen het graag en je krijgt snel een persoonlijke reactie! Uiteraard hebben makelaars ook wel een beetje slaap nodig dus zal er in de avond en nacht iets minder snel geregeerd worden dan overdag.

 

Professionele Ondersteuning en NVM Service

Ons kantoorpersoneel is ook van nagenoeg alles op de hoogte en ze zijn goed telefonisch en per mail en Whatsapp bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Mocht het onverhoopt heel druk zijn aan de telefoon, dan word je doorgeschakeld naar het Service office van de NVM. Het Service office kan makkelijke vragen vaak beantwoorden en kan bijvoorbeeld een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Mocht de Service office er niet uitkomen, dan krijgen wij daar direct bericht van en zullen je in korte tijd verder helpen.

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via e-mail, telefonisch, Facebook Messenger, en ben je tijdens kantooruren altijd persoonlijk welkom aan de Paul Krugerstraat 9 te Vlissingen!

 

We zijn dus zeker 24/7 bereikbaar, maar soms moet heel even wachten tot je antwoord krijgt!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling