Kan ik ook ’s avonds of in het weekend een huis bekijken?

Nagenoeg alle afspraken vinden overdag plaats op werkdagen. Maar soms is het niet mogelijk door omstandigheden om dan te komen kijken. In dit artikel geven wij antwoord op de vraag of je ook ’s avonds of in het weekend een bezichtiging kunt inplannen met de makelaar.

Als je interesse hebt in een woning, maak je een afspraak met de makelaar om samen de woning te bekijken. De makelaar leidt je dan rond en beantwoordt alle vragen. Doorgaans heb je de woning in een half uur tot drie kwartier wel gezien, maar dit komt doordeweeks niet altijd uit. Dan wordt er gevraagd of de woning in kwestie ook in het weekend of ’s avonds bekeken kan worden.

Wij geven sterk de voorkeur aan het inplannen van bezichtigingen overdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur van maandag tot en met vrijdag. We streven er altijd de woning met daglicht te laten zien. Je moet de woning natuurlijk goed kunnen bekijken!

Wanneer je op deze dagen en tijden het huis komt bekijken, zijn de verkopers over het algemeen niet thuis. Het inplannen is hierdoor een stuk makkelijker én het rondkijken is vaak ook prettiger. ’s Avonds of in het weekend heeft de eigenaar van de woning vaak ook allerlei verplichtingen waardoor een bezichtiging op dat tijdstip minder goed uit komt.

Als een klant écht onmogelijk overdag of doordeweeks kan kijken, dan proberen we altijd een moment te vinden waarop dat wel gaat lukken!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling