Vlissingen
Westerzicht

Vlissingen
Westerzicht

Westerzicht is gebouwd tussen 1970 en 1978 op de locatie waar in een ver verleden ooit een vliegveld was. De wijk grenst aan het Kanaal door Walcheren en heeft een hele goede bereikbaarheid.

Het bijzondere aan de wijk Westerzicht is dat er geen andere straatnamen zijn. Alle straten heten gewoon ‘Westerzicht’ en de huisnummers lopen daardoor van 1 op tot maar liefst 823!

Over deze wijk

Over deze wijk

In de wijk Westerzicht zijn hoofdzakelijk ruime eengezinshuizen te vinden. Aan de rand zijn speelse split-level huizen met een carport voor de woning en aan de westzijde tref je bijzondere ’triowoningen’ aan: drie woningen onder één dak.

De wijk is gebouwd met grotendeels huurwoningen, maar intussen zijn veel huizen verkocht aan particulieren en is er slechts een klein deel nog in de verhuur.

In de wijk is een basisschool en een sportschool te vinden. Winkels zijn in het naastgelegen Papegaaienburg aanwezig. Het NS Station van Oost-Souburg ligt vlak bij Westerzicht. Met de fiets sta je binnen 5 minuten op het station!

De wijk heeft een mooie groene strook door de wijk heen lopen met een fiets/voetpad en veel speelruimte voor kinderen. De ontsluiting voor fietsers en voetgangers naar de naastgelegen wijken is ook heel veilig geregeld via tunnels onder de doorgaande wegen door.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers! (Prijs en looptijd gebaseerd op marktcijfers over 2022)

Westerzicht

Gemiddelde verkoopprijs
€ 245.000,-

Westerzicht

Doorlooptijd
25 dagen

Westerzicht

Door M2 hier al verkocht:
56 woningen

Wil je een huis kopen in Westerzicht? Let goed op ons woningaanbod. M2 helpt ook graag met zoeken of aankopen. Neem contact op voor meer informatie.

Aanbod in de wijk

Westerzicht 598
Verkocht onder voorbehoud
Westerzicht 598
Vlissingen
€ 275.000,- k.k.
Gratis waardebepaling