Vlissingen
Rosenburg

Vlissingen
Rosenburg

Eén van de meest geliefde wijken van Vlissingen is Rosenburg. Waar vroeger weiland was is in de periode van 1987 tot 1998 een zeer fraaie woonwijk gerealiseerd. De wijk bestaat volledig uit koophuizen en bijna geheel uit gezinswoningen. Op de grens met Lammerenburg en op de hoek bij de Koudekerkseweg/Sloeweg zijn enkele appartementen te vinden.

Over deze wijk

Over deze wijk

De wijk Rosenburg is zeer ruim van opzet: ruime straten, mooie percelen grond rondom de huizen, een schitterende waterpartij in het midden, veel groen en veel speelplek voor kinderen.

Het is lekker rustig wonen in Rosenburg. Er is geen doorgaande route of sluiproute door de wijk zodat het autoverkeer zich beperkt tot bestemmingsverkeer.

In de wijk zijn rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande huizen te vinden. Alles in een wat traditionele architectuur wat de wijk een prachtig aanzien geeft.

In Rosenburg zelf zijn geen voorzieningen, behalve een zorggebouw bij de ingang van de wijk waar een huisarts en verloskundigepraktijk te vinden is. Maar er zijn wijkwinkelcentra in Paauwenburg en het nabijgelegen Papegaaienburg. Basisscholen zijn er ook in de naastgelegen wijken, dus eigenlijk is alles binnen handbereik.

Ook mooi: het Nollebos is zo’n 10 minuten fietsen en ook het strand en de zee zijn op deze afstand te bereiken. Rosenburg biedt een goede ontsluiting via de Sloeweg naar de A58, dus ook voor wie buiten Vlissingen werkt is dit zeer praktisch!

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers! (Looptijd en prijs zijn gebaseerd op marktcijfers over 2022)

Rosenburg

Gemiddelde verkoopprijs
€ 367.000,-

Rosenburg

Doorlooptijd
29 dagen

Rosenburg

Door M2 hier al verkocht:
74 woningen

Wil je een huis kopen in Rosenburg? Let goed op ons woningaanbod. M2 helpt ook graag met zoeken of aankopen. Neem contact op voor meer informatie.

Aanbod in de wijk

Annie Romeinlaan 5
Verkocht onder voorbehoud
Annie Romeinlaan 5
Vlissingen
€ 549.000,- k.k.
Gratis waardebepaling