Vlissingen
Paauwenburg

Vlissingen
Paauwenburg

Paauwenburg is een rustige, ruim opgezette woonwijk in het noordwesten van de badplaats Vlissingen. Het is een populaire buurt waar regelmatig een huis te koop staat. De meest voorkomende woningtypen zijn eengezinswoningen en bungalows, hoofdzakelijk gebouwd in de jaren ’60 en ’70.

Over deze wijk

Over deze wijk

Officieel noemt de gemeente Vlissingen dit stadsdeel Paauwenburg-Westduin. Vakantiepark Westduin grenst aan Dishoek en ligt direct aan zee. Maar ook vanuit de wijk Paauwenburg zelf sta je zo op het strand. Door het prachtige Nollebos en het Van Woelderenpark wandel je heerlijk richting het Nollestrand.

Er wonen in Paauwenburg ongeveer evenveel gezinnen met kinderen, als stellen zonder kinderen of eenpersoonshuishoudens. De best vertegenwoordigde leeftijdscategorieën zijn 45 – 65 en 65+. Opvallend is dat hier amper straat- en geweldsdelicten worden gemeld. Het is dus een veilige buurt.

Voorzieningen zijn er voldoende in Paauwenburg. Centraal in de wijk vind je een winkelcentrum met Jumbo en Lidl supermarkt, drogist, slijterij, bloemist en bakkerij. Voor jonge gezinnen is er keuze uit twee basisscholen. Sportpark Bonedijk is via de Sloeweg bereikbaar.

Het centrum van Vlissingen is met de fiets op minder dan 10 minuten afstand. Hetzelfde geldt voor de dorpskern van Koudekerke. Reis je de stad uit? Via diverse uitvalswegen bereik je de N288 en A58.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers! (Prijs en looptijd gebaseerd op marktcijfers over 2022)

Paauwenburg

Gemiddelde verkoopprijs
€ 320.000,-

Paauwenburg

Doorlooptijd
28 dagen

Paauwenburg

Door M2 hier al verkocht:
171 woningen

Wil je een huis kopen in Paauwenburg? Plaats een zoekopdracht. Check ons woningaanbod of schakel M2 Makelaars in als aankoopmakelaar.

Aanbod in de wijk

Rossinilaan 53
Verkocht onder voorbehoud
Rossinilaan 53
Vlissingen
€ 549.000,- k.k.
Gerbrandystraat 135
Verkocht onder voorbehoud
Gerbrandystraat 135
Vlissingen
€ 359.000,- k.k.
Leharlaan 2
Leharlaan 2
Vlissingen
€ 698.000,- k.k.
Gratis waardebepaling