Middelburg
Nieuw Middelburg

Middelburg
Nieuw Middelburg

Nét buiten de veste en dus heel dicht bij de binnenstad is de wijk Nieuw Middelburg te vinden. Deze wijk, tussen het centrum, Klarenbeek en Veersepoort gelegen, is tussen 1900 en 1940 gerealiseerd. Oorspronkelijk voor een groot gedeelte gebouwd met huurwoningen, maar deze zijn inmiddels voor een groot deel verkocht aan particulieren.

Over deze wijk

Over deze wijk

Door de strategische ligging woon je in Nieuw Middelburg overal vlakbij! In de naastgelegen Veersepoort is een groot wijkwinkelcentrum met o.a. een Albert Heijn supermarkt,  bakker, drogist en snackbar.

Maar ook alle voorzieningen van het centrum zijn om de hoek. Je loopt in ca. 10-15 minuten naar de stad en op de fiets ben je er natuurlijk nog sneller.

Maar ook qua ontsluiting voor de auto is de wijk zeer gunstig gelegen. Via het aquaduct en de N57 rij je zo naar de snelweg A58.

In de wijk is een leuke variatie van woningen. De huizen aan de Veersesingel kijken natuurlijk prachtig op het Bolwerk en in de achtergelegen straten zijn diverse woningtypes te vinden. Bijna alle voormalige huurwoningen zijn rond 2014 volledig gerenoveerd en geïsoleerd. In die periode is ook een groot deel van de huizen verkocht aan particulieren. Hierdoor is er nu een leuke mix tussen huur- en koopwoningen in de wijk.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers!

Nieuw Middelburg

Gemiddelde verkoopprijs
€ 254.500,-

Nieuw Middelburg

Doorlooptijd
14 dagen

Nieuw Middelburg

Door M2 hier al verkocht:
83 woningen

Wil je een huis kopen in Nieuw Middelburg? Let goed op ons woningaanbod. M2 Makelaars helpt ook graag met zoeken of aankopen. Neem contact op voor meer informatie.

Aanbod in de wijk

Jacob Catsstraat 58
Verkocht onder voorbehoud
Jacob Catsstraat 58
Middelburg
€ 295.000,- k.k.
Gratis waardebepaling