Vlissingen
Bossenburg

Vlissingen
Bossenburg

Bossenburg is tussen 1975 en 1980 gebouwd en is tussen Rosenburg en Westerzicht in gelegen. Oorspronkelijk bestond de wijk uit hoofdzakelijk huurwoningen, met enkele koopwoningen aan de zuid/west en zuid/oost zijde van de wijk. In de loop der jaren zijn echter zeer veel huurwoningen verkocht, waardoor het overgrote deel van de woning nu in particulier bezit is.

Over deze wijk

Over deze wijk

De wijk Bossenburg ligt centraal en de uitvalswegen zijn goed te bereiken. De bebouwing bestaat voor het grootste deel uit eengezinswoningen, maar aan de rand van de wijk zijn ook enkele vrijstaande woningen en een aantal appartementen te vinden.

In Bossenburg is één doorgaande weg, die dezelfde naam als de wijk heeft, en alle overige straten sluiten met ‘lussen’ aan op deze weg. Dit zijn dus rustige hofjes.

Voor kinderen is er veel speelgelegenheid. In de wijk zijn een aantal grote speelvelden en midden in de wijk is een basisschool te vinden. Rondom de wijk zijn groenstroken en een deel van de wijk wordt omsloten door een watergang. Een mooie plek om met de hond te lopen bijvoorbeeld!

Binnen de wijk zijn geen winkelvoorzieningen, maar het naastgelegen Kanariesprenk grenst aan winkelcentrum Papegaaienburg met alle voorzieningen zoals een Jumbo, Lidl, drogist, apotheek en een bakker.

Verkoopstatistieken

Verkoop-
statistieken

Genoeg gepraat, op naar de cijfers! (Prijs en looptijd gebaseerd op marktcijfers over 2022)

Bossenburg

Gemiddelde verkoopprijs
€ 210.000,-

Bossenburg

Doorlooptijd
26 dagen

Bossenburg

Door M2 hier al verkocht:
87 woningen

Wil je een huis kopen in Bossenburg? Let goed op ons woningaanbod. M2 helpt ook graag met zoeken of aankopen. Neem contact op voor meer informatie.

Aanbod in de wijk

Lunenburg 17
Verkocht onder voorbehoud
Lunenburg 17
Vlissingen
€ 212.000,- k.k.
Zuilenburg 78
Zuilenburg 78
Vlissingen
€ 219.000,- k.k.
Blikkenburg 111
Verkocht onder voorbehoud
Blikkenburg 111
Vlissingen
€ 195.000,- k.k.