M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Waarmee onderscheidt M2 Makelaars zich?

Waarmee onderscheidt M2 Makelaars zich?

M2 Makelaars en Facebook

Facebook is niet meer weg te denken uit ons leven. Elke dag check je wel even wat je vrienden hebben gedaan en zet je zelf een foto of verhaaltje online.

Via Facebook is het ook mogelijk om gesponsorde berichten te plaatsen. Dit doen wij regelmatig met woningen. We kunnen dan precies aangeven welke gebruikers de woning te zien krijgen. Dat zijn dus niet ‘vrienden’ van ons kantoor, maar gewoon gebruikers uit bijvoorbeeld Goes of Middelburg. Behalve de locatie, kunnen we ook zaken als leeftijdscategorie of specifieke belangstelling opgeven om de woning precies bij de doelgroep te krijgen waar de woning willen tonen.

Wij hebben een van onze medewerkers speciaal opgeleid om alles van sociale media en de mogelijkheden ervan te weten. Hierdoor bereiken wij kopers!

Whatsapp met ons kantoor!

Natuurlijk kun je onze makelaars via Whatsapp bereiken, maar ook onze kantoren zijn via Whatsapp bereikbaar. Handig als je snel even een berichtje wilt sturen!

Ook uniek: als een verkoper het op prijs stelt om via Whatsapp te communiceren, maken wij voor de woning een Whatsapp-groep aan. In deze groep kunnen dan diverse verkopers deelnemen, uiteraard de makelaar, maar ook de assistent-makelaar en het kantoor kijken mee! Zo kan er razendsnel en efficiënt gecommuniceerd worden! Een bezichtigingsverlag was nog nooit zo snel verstuurd. En zelfs geluids- of beeldberichten sturen wij via de groep.

Alles voor de beste bereikbaarheid en communicatie!

Altijd een assistent-makelaar naast de vaste makelaar.

Bij M2 Makelaars heb je niet alleen een vaste makelaar, er is ook altijd een vaste assistent-makelaar bij de woning betrokken. Handig, want zo kan een klant die bijvoorbeeld naar kantoor belt altijd iemand spreken die volledig op de hoogte is van de woning.

En een vast aanspreekpunt is voor jezelf als verkoper natuurlijk ook erg handig!

De assistent-makelaar zorgt voor een vlekkeloos verloop van de administratieve kant van de verkoop én kan ook bij allerlei praktische zaken helpen!

Focus op wonen

Er zijn makelaarskantoren die van alles een graantje mee willen pikken. Verzekeringen, bedrijfspanden, verhuur, verenigingen van eigenaars, noem maar op.

M2 Makelaars kiest voor focus op koopwoningen. Iets anders dan dat doen we namelijk niet. We helpen graag bij de verkoop van je huis en staan je ook graag bij als een aankoopadviseur op het moment dat je op zoek gaat naar een nieuw huis. Dat is onze taak, daar ligt onze focus op.

Je weet dus zeker dat je een makelaar hebt die alle ins en outs kent van deze tak van sport. Niets leidt ons hiervan af, we doen gewoon waar we goed in zijn en waar onze passie ligt!

Je kunt dan ook rekenen op jarenlange ervaring op het vlak van koophuizen met deskundige en goed geschoolde medewerkers.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Meer dan uitstekende bereikbaarheid

Onlangs heeft M2 Makelaars geïnvesteerd in een volledig nieuw telefoniesysteem. Door een slimme verdeling van al het telefoonverkeer over onze vestigingen zijn we nóg beter bereikbaar geworden.

Is een medewerker in Vlissingen bezet? Dan gaat de klant automatisch door naar een van onze andere vestigingen zodat de bezichtigingsafspraak gewoon ingepland kan worden. Uitstekende telefonie in combinatie met de beste automatisering die er voor de makelaardij te krijgen is, zorgen voor een meer dan uitstekende bereikbaarheid en snelle afhandeling van de vraag van de klant.

Zo zijn we telefonisch goed bereikbaar. Maar het gaat nog verder! Via onze website zijn we 7 dagen per week van 9.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds bereikbaar via een chatapplicatie. En hier werkt gewoon een mens achter het scherm hoor! Geen geautomatiseerde antwoorden van een computer, maar een echte ‘live’ verbinding met onze chatmedewerker.

Optimale bereikbaar om u als beste van dienst te kunnen zijn!

Insocial

We kunnen zelf enthousiast vertellen over onze dienstverlening, maar het is belangrijker te weten hoe onze klanten dat ervaren.

Na elke bezichtiging en na elk verkoopadvies vragen wij onze klanten hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren middels een korte online vragenlijst.

Het blijkt dat we bij een verkoopadvies gemiddeld een 8,3 krijgen en na een bezichtiging een 8,1! Klinkende cijfers dus!

* Gebaseerd op 242 reviews, afgenomen tussen 1 november 2016 en 1 juni 2017 door InSocial in opdracht van M2 Makelaars.

Gerelateerde berichten

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant op zoek naar een leuk huis op een riant perceel van minimaal 500m2....

Lees verder

Verscherpte corona maatregelen en de gevolgen voor de makelaardij

De makelaardij en de corona maatregelen Deze week zijn de maatregelen m.b.t. het terugdringen van...

Lees verder

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis!

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis! De krapte in de woningmarkt blijft nog wel...

Lees verder