Type D4 - Tweekapper

€ 584.000,- tot € 584.000,-
gallery-0
Bekijk foto's
gallery-1
Bekijk foto's
gallery-2
Bekijk foto's
gallery-3
Bekijk foto's
gallery-4
Bekijk foto's

Omschrijving

Jullie tweekapper heeft een heerlijk diepe en brede achtertuin. Gooi die tuindeuren dus maar open! Vanuit je woning heb je fraai uitzicht over de groensingel en de Vlissingsche Watergang. En vanuit de ramen boven zie je de landerijen tussen Rittenburg en Koudekerke. Zin om erop uit te gaan? Geniet van Middelburg met zijn vele markten, pleinen en kleine boetiekjes. Ga heerlijk uit eten aan de kust in Dishoek of Vlissingen. Ren een route door Park Toorenvliedt of pak de auto vanaf de oprit voor een dagje weg.

Duurzaam en zuinig

Geen zorgen om energie in deze tweekapper! De woningen zijn namelijk gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van een duurzame warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmteterugwinningsysteem. De warmtepomp heeft een individuele bron in de bodem. Het ventilatiesysteem ventileert alle kamers zodat je altijd een volledig frisse woning hebt! Bij deze woning krijg je bovendien nu het energieneutraal pakket geleverd. Dit betekent dat je meer zonnepanelen krijgt zodat alle kosten voor verwarming en ventilatie gecompenseerd worden door de zonnepanelen op het dak!

Comfortabel in elk seizoen

Warm in de winter, fris in de zomer. De zuinige vloerverwarming houdt het hele gezin warm en op warme dagen koel je je woning met behulp van de warmtepomp. Geen energieslurpende airco nodig! Je huis heeft bovendien standaard sensoren die de luchtkwaliteit meten. Zo heb je altijd een fris huis met gezonde lucht.

Alles dichtbij

Je zit goed met tal van sportverenigingen en scholen op loop- en fietsafstand. Ook voor de winkels hoef je niet ver, op 5 minuten fietsen heb je de winkels aan het Westerscheldeplein. Fiets je iets verder, dan sta je in Wijkcentrum Tref of hartje Middelburg. Je auto parkeer je op je eigen terrein of in het openbaar gebied in de wijk. Je hebt een berging van maar liefst 18m² aan huis, waardoor je zo de fiets pakt om eropuit te gaan. Een ideale uitvalsbasis voor het hele gezin!