Type C2 - Semibungalow

€ 424.000,- tot € 440.000,-
gallery-0
Bekijk foto's
gallery-1
Bekijk foto's
gallery-2
Bekijk foto's

Omschrijving

Het woningtype C2 is een levensloopbestendige hoekwoning met alle voorzieningen zoals slaapkamer en badkamer op de begane grond én een verdieping met talloze mogelijkheden!

Met 130 m² aan ruimte en wonen én slapen op de begane grond heeft deze semibungalow alles wat je nodig hebt om fijn te wonen en leven. En dan heb je zelfs nog een verdieping die je helemaal naar wens kunt indelen, bijvoorbeeld als logeerkamer of hobbykamer. De badkamer heeft luxe sanitair van o.a. Villeroy en Boch en fraaie wand- en vloertegels. Wat is jouw droomkeuken? Je krijgt alle vrijheid om je keuken zelf samen te stellen.

Ruimte en rust

De semibungalow heeft een heerlijk diepe tuin. In de handige berging met wandcontactdoos kun je veilig je (elektrische) fiets stallen en opladen. Via de achterom rijd je zó via prachtige fietsroutes naar de Zeeuwse Kust of door de Walcherse Polders. Of stap de deur uit en begin aan één van de vele mooie wandelroutes, zoals naar het park van Kasteel Ter Hooge, Park Toornvliedt of Middelburg: heerlijk met zijn markten, pleinen en boetiekjes! Is het opa- en omadag? De kleinkinderen kunnen lekker veilig spelen op de groene overzichtelijke pleinen in Rittenburg3.

Duurzaam en zuinig

Geen zorgen om energie in deze semibungalow! De woningen zijn namelijk gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van een duurzame warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmteterugwinningsysteem. De warmtepomp heeft een individuele bron in de bodem. Het ventilatiesysteem ventileert alle kamers zodat je altijd een volledig frisse woning hebt! Bovendien worden de woningen standaard met een energieneutraal pakket uitgevoerd. Alle verbruik voor verwarming en ventilatie wordt gecompenseerd door extra zonnepanelen!

Comfortabel in elk seizoen

Warm in de winter, fris in de zomer. De zuinige vloerverwarming zorgt voor een constant aangename temperatuur door het hele jaar. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer door de bodemwarmtepomp. Geen energieslurpende airco nodig! Je huis heeft bovendien standaard sensoren die de luchtkwaliteit meten. Zo heb je altijd een fris huis met gezonde lucht.

Alles dichtbij

Alles wat je nodig hebt, zit op loop- en fietsafstand. Voor de winkels hoef je niet ver, al op 5 minuten fietsen heb je de winkels aan het Westerscheldeplein. Fiets je iets verder, dan sta je in Wijkcentrum Tref of hartje Middelburg. Ben je graag sociaal actief in de buurt? Sluit je dan aan bij wijkvereniging ’t Zand Stromenwijk of buurtvereniging Rittenburg. Je auto parkeer je handig in de wijk. Met de auto zit je zo op de A58 en kun je overal heen.