S-Park

gallery-0
Bekijk foto's
gallery-1
Bekijk foto's
gallery-2
Bekijk foto's

Omschrijving

Deze impressies zeggen eigenlijk alles. Strakke gevels met grote, hoge raampartijen die maximaal zicht bieden op het groene park. Geen auto's voor de deur, maar ruimte voor groen en ontmoeting. Architectuur met krachtige statements in kleuren, materialen én vormen. En S-Park heeft vele groene eigenschappen. Ja, letterlijk en figuurlijk.

En binnen? Zo veel ruimte! Verdiepingen vól volume en originele indelingen. Hoeveel (slaap)kamers wil je? S-Park verrast je. Types met vides, open keukens, maar vooral heerlijk veel leefruimte. Je moet nog even geduld hebben, dus schrijf je beslist in om straks als eerste alle documentatie te ontvangen.

Natuurlijk. Wonen aan een park, dat wil toch iedereen? Maar, bedenk je ook dat S-Park direct tegen de binnenstad aanligt! Je wandelt of fietst zo het winkelgebied in. Alles is om de hoek! Trouwens, ook als je Vlissingen uit gaat (ja, soms moet dat even), ben je in no-time op de A58. Echt, een ideale plek!

Inschrijven? Ga dan naar www.s-parkwonen.nl en laat je gegevens achter. Of mail gewoon naar info@m2makelaars.nl en wij regelen de rest!

De informatie die nu vermeld is zoals oppervlaktes, perceelgrootte en inhoud is slechts indicatief. Bij de start verkoop in september worden alle werkelijke gegevens juist gepresenteerd!

Gratis waardebepaling