Koningstraat Middelburg

gallery-0
Bekijk foto's
gallery-1
Bekijk foto's
gallery-2
Bekijk foto's
gallery-3
Bekijk foto's
gallery-4
Bekijk foto's
gallery-5
Bekijk foto's
gallery-6
Bekijk foto's

Omschrijving

Wonen in een historische binnenstad. Dat is voor velen een lang gekoesterde wens. De sfeer van de binnenstad, met alle voorzieningen binnen handbereik en alles op loopafstand, spreekt velen aan. De kans echter om midden in het stadscentrum van Middelburg te wonen in een comfortabel en energiezuinig herenhuis komt niet vaak langs.

Het kleinschalige nieuwbouwproject op de hoek van de Koningstraat en Achter het Hofplein in Middelburg is een unieke kans om wél in het hartje van de stad te wonen in een herenhuis met allure. Bovendien in een huis met geweldige isolatie en daardoor zeer lage energielasten. Maar vergeet ook niet het comfort: de hoge isolatie zorgt voor een gelijkmatig binnenkllimaat tijdens alle seizoenen en natuurlijk worden de huizen gasloos uitgevoerd met een warmtepomp verwarming.

Er is keuze uit verschillende woningen. Zoals alle huizen in de omgeving is niet één huis gelijk aan een ander, dus er is voor ieder wat wils. Maar allemaal met een hoge detaillering, uitstekende materialen en een degelijke, traditionele bouwmethode.

Bovendien beschikt bijna elk huis over 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Alleen bouwnummer 2 heeft 1 parkeerplaats. Een bijzondere luxe midden in de binnenstad!

Omgeving

De locatie van het project is fantastisch: op de hoek van de Koningstraat en Achter het Hofplein. Het centrum van Middelburg is op 5 minuten lopen bereikbaar, het station is 10 minuten op de fiets. In de nabijheid zijn diverse supermarkten te vinden (15 min. lopen of 5 min. fietsen). Het fraaie Molenwaterpark ligt om de hoek en een schitterende wandeling over het Bolwerk kun je starten op 2 minuten lopen van deze locatie.
Direct rondom het project zijn fraaie monumenten te vinden. Gezellige straatjes, pleintjes en de beroemde Middelburgse stegen.
Op deze locatie beleef je écht de sfeer van de historische binnenstad van Middelburg!

Uitvoering van de woningen

Een nieuwbouwwoning moet voldoen aan duurzaamheidseisen. Het moge duidelijk zijn dat hoge wettelijke eisen worden gesteld aan de isolatie en energievraag van de woning met als resultaat een energiezuinig en vooral zeer comfortabel herenhuis. Met als extra compensatie een aantal zonnepanelen om energie op te wekken.

Fraaie hardhouten kozijnen (op voorschrift van de gemeente Middelburg), zinken bekleding van dakkapellen, terugliggend voegwerk, keramische dakpannen, stompe binnendeuren en ga zo maar door. Zowel op het gebied van vormgeving als detaillering zijn geen concessies gedaan maar is gekozen voor een uitvoering die past bij de omliggende historische bebouwing en die recht doen aan een modern herenhuis.

Gratis waardebepaling