Weide - Bouwnummer 7

Middelburg
Verkocht onder voorbehoud
gallery-0
Bekijk foto's
gallery-1
Bekijk foto's
gallery-2
Bekijk foto's
gallery-3
Bekijk foto's
gallery-4
Bekijk foto's
gallery-5
Bekijk foto's
gallery-6
Bekijk foto's
gallery-7
Bekijk foto's
gallery-8
Bekijk foto's
gallery-9
Bekijk foto's
gallery-10
Bekijk foto's
Foto's
Plattegrond

Omschrijving

Type Weide
Bouwnummers: 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28

Bijzonder aan dit appartement is de originele indeling. Een van beide slaapkamers is via de woonkamer te bereiken waardoor deze ook heel goed als werk- of hobbykamer is te gebruiken. Vanuit hier heb je een tweede toegang tot het terras (begane grond) of balkon. Ideaal voor kleine werkonderbrekingen of frisse lucht. De master bedroom bevindt zich direct naast de luxe badkamer en er is een extra toilet. Ook heb je een praktische wasruimte annex berging tot je beschikking.

Kenmerken

– Woonoppervlakte: 75 m2
– Slaapkamers: 2
– Ligging in gebouw: BG t/m 4e verdieping
– Balkonligging: West + Zuidoost
– Vanuit 2 kamers toegang tot het balkon
– Uitzicht op de polders of de Vlissingsche Watergang

Korenvliet

Korenvliet maakt deel uit van Rittenburg3, de nieuwe woonwijk aan de rand van Middelburg. Hier woon je vlak bij de sfeervolle binnenstad én direct aan de uitgestrekte groene polders van Walcheren. In deze vierde en laatste fase van het project verrijst een modern appartementengebouw bij de entree tot de wijk. Het aanbod bestaat uit 29 comfortabele appartementen met een schilderachtig uitzicht. De naam Korenvliet is afkomstig van de schrijver Leonard Huizinga, die in de vorige eeuw bekend werd door zijn kinderboeken Adriaan en Olivier. Rittenburg is de naam die hij aan de stad Middelburg gaf. Huizinga erfde het huis in park Toorenvliedt en noemde dit ‘Korenvliet’. Zo legt de naam een verbinding tussen de nieuwe gebouwen en de geschiedenis van de stad. Wordt Korenvliet jouw nieuwe thuis?

De appartementen: toekomstbestendig en comfortabel

In Korenvliet worden er 5 typen appartementen gerealiseerd. Elk appartement is standaard uitgerust met een duurzame warmtepomp, vloerverwarming, en ventilatie met een warmte-terug-win-systeem. Per appartement en gezamenlijk voor de VVE worden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Het gehele complex is voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen. Energiezuinig, duurzaam én altijd gezonde lucht in huis. Parkeren is mogelijk op het privéterrein, wat in eigendom is van het complex. En Korenvliet gaat nog een stapje verder. Zo wordt het gebouw zelfs uitgerust met een digitale conciërge annex slimme deurbel: Bringme. Tot slot is ieder appartement voorzien van Free@Home: een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch Jaeger waardoor je extra veilig en comfortabel woont.

Groen genieten

Rond Korenvliet en de woningen in Rittenburg3 wordt alles mooi groen aangelegd. De rijke inrichting van de openbare ruimte vormt een natuurlijke overgang naar het nabij gelegen Park Toorenvliedt. Er komen gevarieerde borders met veel afwisseling in kleur en plantsoorten die elk seizoen een andere aanblik geven. Daarnaast is er bij de situering van de parkeervakken op gelet dat er voor bewoners zoveel mogelijk ruimte overblijft om te genieten van al het groen in de buurt. Langs de Vlissingsche Watergang met bloemrijke gewassen kun je heerlijk wandelen.

Alles dichtbij

Van het groen tot hartje Middelburg. Je zit overal dichtbij in Rittenburg3. Vanuit de wijk wandel je zo langs de oever naar Park Toorenvliedt. De winkels aan het Westerscheldeplein liggen op slechts 5 minuten fietsafstand. Fiets je iets verder, dan sta je in Wijkcentrum Tref of hartje Middelburg. De eeuwenoude gebouwen, de vele evenementen en de winkels maken Middelburg een bruisende en levendige stad. Zoveel leuke winkels , shops en boetiekjes om uit te kiezen! Middelburg leeft! Toe aan de typisch Zeeuwse zoute, zilte lucht? Voor het vakantiegevoel hoef je niet ver weg. In een kwartiertje rijden sta je aan het strand van Vlissingen of Zoutelande of één van de vele andere stranden die Walcheren rijk is.

Interesse?

Wil je weten of jouw droomappartement in Korenvliet wordt gerealiseerd? Bekijk het toekomstige aanbod dan snel op de projectwebsite (korenvlietmiddelburg.nl). Daar kun je een account aanmaken zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen.

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2025
Woonoppervlakte
75 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
260 m3
Aantal kamers
1
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Vraagprijs
€ 335.000,-
Aanvaarding
IN_OVERLEG
Bouwvorm
Nieuwbouw
Aantal woonlagen
1
Tuin
Geen tuin
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Kan ik
dit huis betalen?

Gratis waardebepaling