Moet ik een afspraak met de verkoopmakelaar zelf regelen?

Wanneer je M2 Makelaars inschakelt om je te helpen bij de koop van een woning dan neemt jouw aankoopmakelaar je veel werk uit handen. Maar de afspraken voor de woningen die je wilt gaan bekijken, wie gaat die maken? Moet je dat zelf doen, of wordt dat voor je geregeld? Lees snel verder!

Kies voor een aankoopmakelaar van M2 Makelaars, dan krijg je ook automatisch een account voor de meest geavanceerde zoekmachine voor woningaanbod: Copaan. Deze zoekmachine geeft jou direct een seintje zodra er nieuw aanbod voor je beschikbaar is. Naast de informatie die de verkopend makelaar online heeft gezet over de woning, biedt Copaan je een schat aan extra informatie over de woning en de woonomgeving.

Als jouw interesse is gewekt, dan wil je de woning natuurlijk gaan bezichtigen. Dat kan heel eenvoudig! In Copaan vind je bij de woning een knop om een bezichtiging aan te vragen. Als je die gebruikt, wordt er een bericht naar jouw aankoopmakelaar gestuurd en die gaat alles voor je regelen. Zodra de afspraak is ingepland – uiteraard op het moment dat het jou goed uit komt – ontvang je een bevestiging hiervan. Super handig!

Natuurlijk kun je ook een berichtje plaatsen in jouw persoonlijke Whatsapp groepsapp of even bellen met je makelaar. Of lees het artikel hoe je allemaal contact kunt onderhouden met ons!

Lees meer over Copaan en het zoeken en vinden van een woning in dit artikel hier in het kenniscentrum!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling