Krijg ik een vaste makelaar voor mijn woning?

Je hebt besloten je woning te koop aan te bieden via M2 Makelaars. Een spannende periode waarin er veel op je af komt en je wilt natuurlijk daarin goed begeleid worden. Een vast aanspraakpunt is daarin wel zo makkelijk. In onderstaand artikel leggen wij uit of je een vaste makelaar toegewezen krijgt voor de verkoop van jouw woning.

Wij streven ernaar om de makelaar die samen met jou afspraken heeft gemaakt zoveel mogelijk de verkoop van je woning te laten begeleiden. Bezichtigingsafspraken en onderhandelingen zullen zoveel mogelijk middels dezelfde makelaar verlopen.

Je kunt je misschien wel voorstellen dat dit helaas niet altijd mogelijk is. Een makelaar is ook veel onderweg en het werk moet gewoon doorgaan natuurlijk. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat een klant snel geholpen moet worden. Omdat we met een team van professionals werken, kunnen sommige werkzaamheden prima – en in sommige gevallen zelfs beter – door een collega uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld voor het inplannen van afspraken of het (digitaal) laten ondertekenen van de koopakte.

Daarnaast kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een kandidaat op een specifieke tijd en datum wil komen kijken en jouw makelaar helaas op dat moment geen mogelijkheden heeft in zijn agenda.
Als een kandidaat wil komen kijken zien wij dat als een kans om jouw woning te kunnen verkopen en willen we die kans uiteraard niet voorbij laten gaan! In een dergelijke situatie zal een collega makelaar de afspraak overnemen en professioneel begeleiden. Natuurlijk vragen we wel vooraf aan je of dat voor jou akkoord is.

Je kunt er zeker van zijn dat een collega volledig op de hoogte is van alle ins en outs over jouw woning. Onze systemen zijn er op gebouwd dat alles overzichtelijk is voor alle medewerkers. Hierdoor is iedereen bij ons makelaarskantoor altijd op de hoogte van wat er bij jouw woning speelt. Samen ontzorgen wij jou van a tot z!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling