Kan ik voor een recreatiewoning bij jullie terecht?

Bij ons in Zeeland is er natuurlijk ook altijd vraag naar recreatiewoningen. Dit zijn woningen die niet als permanent verblijf worden gebruikt. In onderstaand artikel leggen wij uit of wij ook bemiddelen bij de aan- en verkoop van een dergelijke woning.

Als jij een tweede woning bezit die je alleen in de vakantieperiode gebruikt en deze wilt verkopen, dan helpen wij jou daar graag bij. Wat ons betreft is hier geen onderscheid met een permanent bewoonde woning. Uiteraard kunnen wij rekening houden met jouw situatie, bijvoorbeeld als de woning ook verhuurd wordt. In dat geval plannen we afspraken meestal op de ‘wisseldagen’ zodat jouw huurders geen overlast hebben van bezichtigingen.

Wil jij een recreatiewoning kopen en zoek je daar een aankoopmakelaar voor, dan ben je eveneens bij ons aan het juiste adres! Wij weten namelijk exact waar het is toegestaan een woning te bezitten die niet permanent bewoond wordt.

Maar hoe zit het dan met het aan- of verkopen van een woning op een vakantiepark? Wanneer het een vakantiepark in ons primaire werkgebeid is, zoals het Vebenabos in Vlissingen, dan kennen wij alle ins en outs en kunnen we je goed adviseren.

Betreft het echter een park buiten ons werkgebied, dan is dit is een andere tak van sport waar wij niet in gespecialiseerd zijn. In een dergelijk geval raden wij dan ook aan om een makelaar in te schakelen die daar wel gespecialiseerd in is. Uiteraard kunnen wij je wel helpen bij de keuze voor de juiste makelaar.

Zoals je hebt kunnen lezen, begeleiden wij jou graag met de zoektocht naar jouw ideale recreatiewoning of het verkopen van jouw tweede woning. Wat ons betreft maakt het dan ook geen verschil of dit een permanent bewoonde woning is of een prettige plek voor de weekenden en vakanties.

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling