Kan ik deeldiensten afnemen?

De diensten van een makelaar zijn te splitsen in verschillende processen. Daarom krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is om maar één of enkele van deze processen uit te laten voeren.

Internetmakelaar

M2 Makelaars is een full-service kantoor. Dit betekent dat we in principe alleen dienstverlening van A tot Z leveren. Je kunt bij ons bijvoorbeeld niet terecht om jouw woning op Funda te laten plaatsen en dat je dan zelf de bezichtigingen uit gaat voeren. Zo’n dienstverlening, wat ook wel ‘internetmakelaar’ wordt genoemd, kun je beter bij een daarin gespecialiseerde internetmakelaar kiezen zoals Makelaarsland of Huysshop.

Ook voor onze aankoopdienstverlening geldt dat we alleen het volledige traject begeleiden. We gaan voor je op zoek, gaan met je mee om de woning te bekijken, doen de onderhandeling en de afronding. Deeldiensten zijn hier dus niet mogelijk. Natuurlijk is het wel mogelijk om – als je alleen de waarde wilt weten – een taxatierapport te ontvangen van de woning.

Koopakte

Er is één deeldienst die we wel regelmatig uitvoeren en dat is het opstellen van de koopakte. Het komt wel eens voor dat je zelf een koper voor je woning hebt gevonden. Bijvoorbeeld binnen de familie- of kennissenkring. In dat geval helpen we je graag met het laatste stapje: het opstellen van de koopakte en begeleiding tot aan de overdracht bij de notaris.

Waarom we verder geen deeldiensten leveren? We willen je ontzorgen en zeker weten dat je goed geholpen wordt en geen problemen krijgt achteraf. Dat kunnen we met een deeldienst niet garanderen.

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling