Hoe vind ik precies het huis wat ik zoek?

Voor je een woning kunt gaan bezichtigen moet deze natuurlijk eerst gevonden worden. M2 Makelaars heeft daarvoor een licentie op het innovatieve zoekprogramma Copaan.

Binnen Copaan kun jij precies aangeven aan welke eisen jouw woning moet voldoen. Welke prijsklasse, welke locatie, maar bijvoorbeeld ook of je een garage prettig zou vinden of welke voorzieningen je in de omgeving graag zou willen. Aan de ‘harde eisen’ wordt altijd voldaan bij selectie van het aanbod, maar ook jouw aanvullende wensen dragen bij aan de beoordeling of een woning geschikt voor je is.

Copaan zoekt real-time door het aanbod. Wanneer een makelaar een woning toevoegt, komt deze in een centrale database in Nederland terecht. Copaan zoekt rechtstreeks in deze database en is er dus als eerste bij!

Funda is namelijk ook gekoppeld aan deze database, maar er zit altijd wat tijd tussen het moment dat een makelaar de woning toevoegt aan de database en het moment dat de woning daarna op Funda verschijnt. Soms is deze tijd maar kort, ca. 15 minuten, maar soms zitten er flink wat uren of zelfs een hele dag tussen.

Dus via Copaan krijg jij als eerste een melding dat een woning, die aan jouw zoekeisen voldoet, op de markt is gekomen. Dat kan via mail maar ook via een melding in de app van Copaan op je telefoon. Overigens kun je er ook voor kiezen om 1x per dag een update te krijgen van het nieuwe aanbod als je dat prettiger vindt.

Binnen Copaan vind je vervolgens alle informatie over die woning. Dus alle media zoals foto’s die de makelaar aan de woning heeft toegevoegd, maar ook veel extra informatie zoals omgevingsinformatie, voorzieningen in de buurt, kadastrale info en nog veel meer.

Wijken

Een handige extra functie van Copaan is ook dat hij wijken van verschillende steden kan vergelijken. Woon je nog niet in Zeeland en ken je de wijken dus nog niet zo goed, dan kan Copaan een wijk hier in een stad in Zeeland vergelijken met een wijk bij jouw in de buurt, zodat je een goed beeld hebt van het soort wijk waar de woning te koop staat.

Je kunt voor wijkinformatie ook terecht op de website van M2 Makelaars. We hebben daar alle wijken van ons belangrijkste werkgebied, Middelburg en Vlissingen, uitgebreid beschreven.

Lijkt de woning je wat? Dan kun je via Copaan met één druk op de knop een bezichtiging aanvragen. Deze melding komt bij ons terecht en wij gaan de verkopende makelaar benaderen om een afspraak voor jou in te plannen.

Jouw zoekprofiel kun je zelf aanmaken in Copaan nadat je de inloggegevens van ons hebt ontvangen. Nadat jij alles hebt ingevuld gaat jouw makelaar het profiel doornemen. Soms is het slim een paar aanpassingen te doen om bepaald aanbod toe te voegen of juist weg te laten. Je makelaar gaat hier mee aan de slag om voor jou het beste resultaat te krijgen.

Copaan is een standaard onderdeel van onze aankoopbegeleiding. Wil je Copaan proberen? Maak dan gratis een proefaccount aan!

 

De koffie staat klaar! Wil je langs komen voor een vrijblijvend gesprek? Vul dan het onderstaande formulier in!

    Op de hoogte blijven?

    Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

      Gratis waardebepaling