Hoe onderhouden jullie het contact met mij?

Tijdens het aan- of verkoopproces zul je natuurlijk regelmatig contact hebben met je makelaar of andere medewerkers van het kantoor. Hoe verloopt dat contact en hoe vaak hebben we contact?

Telefoon

Bij M2 Makelaars houden we van snel en laagdrempelig contact. Telefonisch is het kantoor overdag bereikbaar en alle makelaars zijn ook ’s avonds te bereiken. Je vindt de telefoonnummers gewoon op onze website!
Voor drukke periodes hebben wij een backoffice die gespecialiseerd is in de makelaardij. Zijn onze medewerkers in gesprek? Dan wordt een telefoontje automatisch doorgeschakeld naar de backoffice. Zij zijn volledig bekend met onze werkwijze en kunnen ook gewoon in onze agenda inplannen. Klanten worden dus direct geholpen en hoeven niet teruggebeld te worden!

 

Whatsapp

We maken veel gebruik van Whatsapp. Handig voor jou én voor ons! Elke klant, of het nu om een aankoop- of verkoopopdracht gaat, krijgt een eigen Whatsapp groep. Binnen deze groep vind je onze medewerkers en je kunt zelf aangeven wie je allemaal toegevoegd wilt hebben aan de groep. Heb je een kennis, ouder of adviseur en wil je dat die ook meekijkt? Geen punt, dan voegen we die toe.

De whatsappgroep wordt gebruikt voor korte vragen. Omdat alle medewerkers in de groep zitten, heb je meestal heel snel antwoord. Is de makelaar onderweg of bij een klant? De medewerkers op kantoor lezen mee en als zij het antwoord weten, plaatsen ze dat in de groep.

Ook voor jezelf is het handig: als wij bijvoorbeeld een ‘Te Koop’ bord in je tuin willen gaan zetten, dan vragen we in de groep of dat voor jou akkoord is. Je kunt dan reageren wanneer het je uitkomt.

Bij een verkoopopdracht heeft de groep nog een belangrijke extra functie: na elke bezichtiging maakt de makelaar een kort filmpje van zichzelf waarin hij vertelt hoe de bezichtiging is verlopen. Dit filmpje wordt vervolgens direct na de bezichtiging in de whatsapp groep geplaatst. Iedereen is dan gelijk op de hoogte van hoe de afspraak is verlopen en wat de klanten van het huis vonden!

 

Onderstaand een voorbeeld van zo’n video die we in de Whatsapp groep plaatsen na de bezichtiging:

 

 

E-mail

Natuurlijk wordt er ook regelmatig gemaild. Vooral als we bestanden, zoals een getekende koopakte, willen versturen. Alle makelaars kunnen rechtstreeks gemaild worden, alle mailadressen zijn gewoon op onze website terug te vinden.

 

Move.nl

Ten slotte gebruiken we nog een online dossier: Move.nl. Binnen dit dossier zijn alle geplande afspraken terug te vinden, kunnen documenten gedownload worden en zijn statistieken terug te lezen.

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.

    Gratis waardebepaling