Trompstraat 45

Middelburg
Verkocht
gallery-0
Bekijk foto's
Foto's
Brochure

Omschrijving

Jonge, zeer energiezuinige gezinswoning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk op korte afstand van het centrum van Middelburg. In de buurt zijn voorzieningen als winkels en scholen op loopafstand te vinden. Deze gezellige, instapklare woning is gebouwd in 2010 en beschikt over een energielabel A. De woning beschikt over fijne, zonnige achtertuin, gesitueerd op het zuiden en beschikt over een berging en vrije achterom. De woning is onderhoudsvriendelijk door kunststof kozijnen. In de huidige indeling is er gekozen om aan de achterzijde 1 grote slaapkamer te realiseren. Desgewenst kan deze gesplitst worden in 2 slaapkamers, door een scheidingswand en een deur aan te brengen.

Begane grond:
Entree met hal, garderobe, meterkast en het toilet. De hal geeft toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime, nette keuken met inbouwapparatuur, de keuken is in een L-vormige opstelling is geplaatst. De gezellige zitkamer is tuingericht en is werkelijk een heerlijke lichte ruimte, met volop zonlicht door de ligging op het zuiden. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de nette tuin, waar de hele dag een plekje in de zon te vinden is.

1e verdieping:
Overloop: Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een slaapkamer en de luxe badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt en beschikt over modern en strak tegelwerk en sanitair. Er is een tweede toilet, een inloopdouche, designradiator en een fraai wastafelmeubel aanwezig. Aan de achterzijde bevind zich de zeer riante ouderslaapkamer. Deze ruime slaapkamer is prima op te splitsen naar 2 slaapkamers, door het plaatsen van een scheidingswand en een extra deur. In de berging is plaats voor het witgoed, de mechanische ventilatie en de cv installatie. De woning wordt centraal verwarmd middels een HR combiketel.

Algemeen: de woning is zeer goed onderhouden, heeft een ruime berging in de tuin en achter het huis ligt een rustige parkeerplaats.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
85 m2
Perceeloppervlakte
99 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
297 m3
Aantal kamers
4
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Vraagprijs
€ 282.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Aantal slaapkamers
2
Daktype
Plat dak
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Kwaliteit tuin
Fraai aangelegd
Schuur / Berging
Vrijstaand hout
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Woonomgeving

Deze woning is gelegen in de wijk Stromenwijk/'t Zand. Meer weten over de woonomgeving van deze woning?
Naar wijkpagina
Bezichtiging
aanvragen?


    Kan ik
    dit huis betalen?

    ;
    Gratis waardebepaling