Vlissingen – Singel 332 - M2 Makelaars

Vlissingen – Singel 332

€ 174.000,- k.k.
Soort woonhuis:
Oppervlakte (M2)
99 m2
Kamers
4
Aantal badkamers
1
Slaapkamers
3

De woning

  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 99 m2
  • Gebruiksoppervlakte overige functies: 13 m2
  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 9 m2
  • Inhoud: 408 m3
  • Bouwjaar: 1930

Voorzieningen

  • tv kabel

Beschrijving

Sfeervolle, fraai gerenoveerde bovenwoning op een geliefd plekje in het centrum van Vlissingen. Dit pand heeft aan de voorzijde een fraai uitzicht op de groenstrook van de Singel en aan de achterzijde een ruim en zonnig dakterras. De woning is recentelijk vakkundig gerenoveerd met behoud van originele details zoals glas in lood ramen, paneeldeuren en fraaie plafonds. Kortom een instapklare bovenwoning.

Indeling:

1e verdieping:
Overloop, ruime en karakteristieke woonkamer met een fraai plafond, glas-in-lood, paneeldeuren en mooie houten vloer. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een zitkamer. Aan de achterzijde van de woning is de eetkamer met luxe keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en een fraai dakterras. Dit dakterras is gelegen op het zuiden en fraai uitgevoerd met hardhouten terrasdelen. U heeft hier een uitstekende bezonning, kijkt in het groen van de omringende tuinen en beseft niet dat u midden in de stad woont!
Verder is er een toilet en bevindt zich een zijkamer die uitstekend kan dienen als studeerkamer, babykamer of als uitbreiding van de woonkamer.

2e verdieping
Twee ruime slaapkamers, er zijn er eventueel 3 te realiseren, badkamer met bad/douche combinatie en wastafel. Vanaf de overloop is een separaat toilet te bereiken.

3e verdieping
Via een vlizo trap op de overloop is de zolder te bereiken. Deze is volledig bevloerd en biedt zeer veel bergruimte of ruimte voor uw hobby.

Algemeen
Deze woning wordt centraal verwarmd middels een H.R.-C.V.-ketel.

De woning ligt aan de rand van het centrum van Vlissingen aan een rustige straat. Het centrum is op korte afstand te vinden, maar ook de boulevard en het strand zijn binnen enkele minuten lopen of fietsen bereikbaar. Daarnaast is de snelweg A58 ook eenvoudig bereikbaar. Kortom: een zeer gunstige ligging!

Al met al een ruime en goed onderhouden woning waar u zonder werkzaamheden zo in kunt!

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video