Vlissingen – Koudekerkseweg 104 - M2 Makelaars

Vlissingen – Koudekerkseweg 104

Vraagprijs € 319.000,- k.k.
Soort woonhuis: herenhuis
Oppervlakte (M2)
132 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3

De woning

  • Perceel oppervlakte: 619 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 132 m2
  • Inhoud: 507 m3
  • Bouwjaar: 1906

Voorzieningen

  • tv kabel

Beschrijving

Een prachtig herenhuis! Zo eentje waar er maar een paar van in Vlissingen staan. De mooie, statige gevel verraad al dat de sfeer van weleer ook binnen te vinden is en één stap in dit fraaie woonhuis bevestigd dat!
Bovendien heeft deze woning een enorm kavel eigen grond (achtertuin zo’n 42 (!) meter diep) én is er een compleet zelfstandig woonhuis in de tuin aanwezig. Deze 2e woning is nu verhuurd, en kan in verhuurde staat of geheel vrij van huur opgeleverd worden. Een mooi stukje inkomsten is dus mogelijk uit dit 2e huis, wat een compleet eigen entree heeft!

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Fraaie hal met toegang tot een praktische, compacte werk- of speelkamer, toilet en de woonkamer. Deze woonkamer met prachtige hoge plafonds voorzien van authentieke plafondornamenten beschikt over een houtkachel en is heerlijk licht. Aan de tuinzijde is hier een erker aangebouwd. In deze fijne tuinkamer kijk je heerlijk op de fraaie achtertuin.
De keuken is separaat van de woonkamer en een echte woonkeuken. Er is een hoekopstelling met handgemaakte houten kasten en inbouwapparatuur.

Verdieping:
Op de verdieping is aan de voorzijde een zeer ruime ouderslaapkamer met houtkachel en aan de tuinzijde zijn nog eens twee mooie slaapkamers. Tussen deze ruimtes is de – wat gedateerde – badkamer met ligbad, douche, wastafel en een washok met eventueel mogelijkheid voor een 2e toilet.

Achter het huis is een diepe tuin. Direct achter de woning staat hier een ruime berging/atelier met veel gebruiksmogelijkheden. De tuin loopt rond dit gebouw en is vanaf de achtergevel van het woonhuis zo’n 42 meter diep.

Helemaal achter op het kavel, loopt de tuin breed uit en hier is het 2e woonhuis te vinden. Deze woning met een woonoppervlakte van 33 m2 is gebouwd in 2013 en biedt op de begane grond een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche en toilet en op de verdieping slaapruimte. Bij deze woning is een flink stuk tuin en de woning heeft een eigen entree naar de naastgelegen straat, zodat er geen enkele overlast of aantasting van het privé genot plaats vindt door de verhuur van deze woning.
Uiteraard is een gebruik als atelier, gastenverblijf of woning voor een kind of juist een ouder mogelijk!

De woning is voorzien van een plat dak, de dakbedekking is in 2016 vernieuwd. Er is centrale verwarming (ketel 2013) en het geheel is goed onderhouden.

Het betreft een half vrijstaand huis, via een poort is langs het huis een pad naar de tuin.

Een bijzonder en zeer fraai huis met originele details!

//24817

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video