Vlissingen – Kalffstraat 5 - M2 Makelaars

Vlissingen – Kalffstraat 5

€ 189.500,- k.k.
Soort woonhuis: eengezinswoning
Oppervlakte (M2)
110 m2
Kamers
5
Aantal badkamers
1
Slaapkamers
4

De woning

  • Perceel oppervlakte: 126 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 110 m2
  • Inhoud: 376 m3
  • Bouwjaar: 1994

Voorzieningen

  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Beschrijving

Kijkdag!

Voor deze woning is een kijkdag georganiseerd op woensdag 19 juni. Aanmelden is vereist, stuur daarvoor een mailtje naar ons kantoor: info (at) m2makelaars (punt) nl*.
Je kunt je aanmelden voor één van de drie volgende opties:
– Van 14.30 tot 15.30 uur
– Van 15.30 tot 16.30 uur
– Van 16.30 tot 17.30 uur

Graag in de mail aangeven waar de voorkeur naar uit gaat, dan plannen wij het in voor je.

In een rustig straatje in de wijk Paauwenburg gelegen gezinswoning waar je zó in kunt! De woning is op de begane grond uitgebouwd waardoor er lekker veel leefruimte in de woning is. De woning is keurig onderhouden, zo is het schilderwerk aan de buitenzijde in 2018 nog verzorgd en de CV ketel in 2016 vernieuwd. Het huis ligt aan een autoluw en rustig straatje en de tuin heeft de hele dag zon.

———–!
Bekijk deze woning op de website van M2 Makelaars (w w w (punt) m2makelaars (punt) n l)* en bekijk de virtuele tour, presentatievideo met toelichting, interactieve plattegronden, zonnegrens schaduwtool en nog veel meer uitgebreide info!
———–!

Indeling:

Begane grond:
Hal, toilet, meterkast. De woonkamer is extra diep door een uitbouw aan de tuinzijde. Aan de voorzijde is de open keuken in een U-opstelling voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur. Een mooie, strakke voorgeving met grijze fronten en het raam geeft een leuke kijk op de straat voor het huis.

Door de open keuken is er een fijne verbinding met de woonkamer. Deze is lekker licht door de glazen pui over de volle breedte bij de tuin en in de woonkamer is een fraaie houten vloer gelegd.

1e verdieping:
Overloop, drie mooie slaapkamers en een badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Overloop met C.V.-ketel (HR 2016) en aansluiting voor de wasmachine. Verder is hier een ruime slaapkamer met fraai uitzicht.

Achter het huis is een zonnige tuin die makkelijk in onderhoud is aangelegd. De tuin heeft een vrije achterom en een schuur voor de fietsen.

Het huis is keurig onderhouden, goed geïsoleerd en kan zonder werkzaamheden betrokken worden!

* Met excuses voor de rare schrijfwijze, maar Funda staat niet toe dat er een website adres gepubliceerd wordt, daarom is het op deze wijze geschreven.

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video