Vlissingen – Hendrick Vroomlaan 48 - M2 Makelaars

Vlissingen – Hendrick Vroomlaan 48

Verkocht
Open huis op 16 oktober van 16:00 tot 16 oktober 2020, 17:00
Soort woonhuis:
Oppervlakte (M2)
48 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2

De woning

  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 48 m2
  • Inhoud: 175 m3
  • Bouwjaar: 1956

Beschrijving

Leuk startersappartement op de begane grond met zonnige achtertuin voorzien van achterom. Dit appartement heeft o.a. de beschikking over 2 slaapkamers, een eenvoudige, nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en een compacte doucheruimte. Tevens is het gehele appartement voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze benedenwoning is ook uitermate geschikt als beleggingsobject (met een uitstekend rendement) en kan incl. inventaris worden overgenomen.

De indeling van het appartement is als volgt:
Entree, hal met meterkast, woonkamer met toegang tot de aan de achterzijde gelegen slaapkamer. Vanuit de hal is verder de doucheruimte met douche en wastafel te bereiken, tevens is het separate toilet hier gesitueerd. De 2e slaapkamer is eveneens vanuit de hal te bereiken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De keuken is voorzien van een kookplaat, een afzuigkap en een wasmachine-aansluiting

Overig:
De op het oosten gesitueerde achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van vrije achterom en stenen berging met elektra.

Bijzonderheden:
De verwarming geschiedt door middel van een moederhaard, warm water door middel van een boiler.

//24817

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.