Vlissingen – Haagland 24 - M2 Makelaars

Vlissingen – Haagland 24

€ 279.000,- k.k.
Soort woonhuis: eengezinswoning
Oppervlakte (M2)
156 m2
Kamers
7
Slaapkamers
5

De woning

  • Perceel oppervlakte: 191 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 156 m2
  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 18 m2
  • Inhoud: 512 m3
  • Bouwjaar: 2000

Voorzieningen

  • mechanische ventilatie
  • tv kabel
  • schuifpui

Beschrijving

Een heerlijk ruime hoekwoning in de fraaie wijk Lammerenburg. Hier heb je echt een zee van ruimte, de 1e en 2e verdieping zijn breder dan de standaardhuizen door de uitbouw boven de brandgang en bovendien kun je hier zo in! De woning verkeert in goede staat, is prachtig gelegen, met zon tot ’s avonds laat op het dakterras, biedt een fraaie keuken en sanitair en mogelijkheid voor maar liefst 5 slaapkamers. De woning is verder uitgerust met een centraal stofzuigsysteem, waterbesparende family-booster en slimme meter.

Indeling:

Begane grond:
Fraaie entree met toegang tot toilet, meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer is zeer ruim met een tuingerichte zitgedeelte met schuifpui naar de tuin. De keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van een grindvloer met volledige vloerverwarming. Ook handig: vanuit de woonkamer is een grote trapkast te bereiken.

1e verdieping:
Hier zijn maar liefst vier slaapkamers en dan zijn alle kamers nog ruim te noemen ook! Verder is er een nette badkamer met ligbad, separate douche, toilet en een wastafel. In de badkamer is een raam voor ventilatie en daglichttoetreding.

2e verdieping:
Op deze zolderverdieping is de trap afgetimmerd en is er een aansluiting voor zowel de wasmachine als de droger. Ook bevindt zich hier de opvanginstallatie van het centrale stofzuigsysteem. Op deze zeer ruime zolderverdieping is een mogelijkheid een 5 slaap/hobbykamer te realiseren. Vanaf deze verdieping is bovendien een zonnig dakterras te bereiken met een mooi, vrij uitzicht over de wijk.

Achter het huis is een leuke, onderhoudsarme tuin. Achter in de tuin is een grote schuur te vinden waar fietsen en tuingereedschap geplaatst kunnen worden. Natuurlijk heeft het huis een vrije achterom.

De woning is volledig geïsoleerd en wordt via de stadsverwarming voorzien van centrale verwarming en warm water. De straat is autoluw en voorzieningen als scholen en winkels zijn in de nabijheid te vinden.

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video