Vlissingen – De Savornin Lohmanlaan 63 - M2 Makelaars

Vlissingen – De Savornin Lohmanlaan 63

Verkocht onder voorbehoud
Soort woonhuis: bungalow
Oppervlakte (M2)
114 m2
Kamers
6
Aantal badkamers
1
Slaapkamers
3

De woning

  • Perceel oppervlakte: 617 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 114 m2
  • Inhoud: 463 m3
  • Bouwjaar: 1971

Voorzieningen

  • rolluiken
  • tv kabel

Beschrijving

—- KIJKDAG —-
De verkoop van deze woning start met een kijkdag op donderdag 8 augustus van 14.30 uur tot 15.30 uur. Let op! aanmelden voor de kijkdag is vereist. Stuur een mailtje naar ons kantoor om je aan te melden!

Prachtig gelegen – aan een rustige straat in de gewilde wijk Paauwenburg van Vlissingen – semi-bungalow met slaapkamers en badkamer op de begane grond en vaste trap naar de verdieping. Omringd door groen en voorzien van een grote garage, gecombineerd met flinke schuur en carport, is dit voor een liefhebber van tuinieren een uitstekende kans! Rondom het huis is namelijk een prachtige tuin met uitstekende bezonning (zuid/west achtertuin).

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal, L-vormige (uitgebouwde) woonkamer met open haard en veel glas. Hierdoor heeft de kamer dus een fijne lichtinval én is er een mooi zicht op de tuin vanuit de woonkamer. Bovendien is de tuin via een schuifpui vanuit de woonkamer te bereiken.

De keuken is separaat van de woonkamer en voorzien van een nette keukenopstelling met inbouwapparatuur. Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken.

Verder zijn er twee slaapkamers op de begane grond. Een ouderslaapkamer aan de tuinzijde en een slaapkamer aan de voorzijde van het huis. Daarnaast is er nog een kleine kamer waar ook de trap naar de verdieping is. Deze kamer is dus uitstekend geschikt voor kasten of bijvoorbeeld als werkkamer.

Als laatste is op de begane grond het sanitair te vinden. Dit bestaat uit een separaat toilet en een badkamer met douche en wastafel met meubel. Ook het sanitair is netjes uitgevoerd en in goede staat.

Verdieping:
De verdieping is via een vaste trap te bereiken. Aangekomen op de verdieping is een grote (slaap)kamer en een separate ruimte waar ook de C.V.-ketel te vinden is. Een zeer praktische bergruimte, eventueel aan te passen naar een extra slaapkamer indien gewenst.

In de tuin is een flinke garage met carport te vinden. Voor deze garage en carport is een lange oprit zodat meerdere auto’s of zelfs een caravan of boot op eigen terrein geparkeerd kunnen worden. De garage is aangebouwd aan de schuur (ook ruim) en deze garage en schuur zijn ook onderling verbonden.

De achtertuin ligt op het zuid/westen en biedt dus de hele dag heerlijk veel zon. Er zijn diverse rolluiken en zonwering aanwezig en de woning wordt natuurlijk centraal verwarmd.

De tuin heeft een fijn microklimaat zodat er in voor- en najaar snel buiten kan worden gezeten. Er groeit een appelboom, een grote frambozenstruik en een weelderige druivenrank die elk jaar druiven geeft.

Een prachtige woning die zeker een bezoek waard is!

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video