Vlissingen – Anna Blamanlaan 132 - M2 Makelaars

Vlissingen – Anna Blamanlaan 132

Verkocht onder voorbehoud
Soort woonhuis:
Oppervlakte (M2)
71 m2
Kamers
3
Aantal badkamers
1
Slaapkamers
2

De woning

  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 71 m2
  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 12 m2
  • Inhoud: 243 m3
  • Bouwjaar: 1998

Voorzieningen

  • tv kabel
  • lift

Beschrijving

Aan de rand van Rosenburg gelegen appartement op de 1e verdieping van een kleinschalig complex. Vanuit de woonkamer heeft u een heerlijk vrij en levendig uitzicht. De woning is gelegen aan een kleine waterpartij en kijkt op het groen.

Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met deur naar het balkon en een open keuken welke in 2008 geplaatst is. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en natuurstenen aanrechtbladen.
Er zijn twee slaapkamers; een ruime ouderslaapkamer met vaste kastenwand en een tweede, kleinere, slaapkamer. Ook is er een in 2008 vernieuwde badkamer met ligbad, separate douche en wastafel.

Het balkon is behoorlijk ruim en ligt pal op het zuiden. Er is een fraai uitzicht over de waterpartij en het groen. Het balkon is zowel vanuit de woonkamer als de ouderslaapkamer te bereiken.

In de onderbouw van het gebouw is een eigen (fietsen)berging. Aan de voorzijde van het complex zijn parkeerplaatsen voor auto’s.

Het gebouw is goed onderhouden en er is een actieve en gezonde V.V.E. met een maandelijkse bijdrage van € 119,-.

De meest uitgebreide presentatie vindt u op de website van M2 Makelaars.

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video