Nieuwdorp – Havenweg 54 - M2 Makelaars

Nieuwdorp – Havenweg 54

Verkocht onder voorbehoud
Soort woonhuis: eengezinswoning
Oppervlakte (M2)
105 m2
Kamers
4
Aantal badkamers
1
Slaapkamers
3

De woning

  • Perceel oppervlakte: 2.001 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 105 m2
  • Inhoud: 353 m3
  • Bouwjaar: 1911

Voorzieningen

  • tv kabel

Beschrijving

Aan de rand van Nieuwdorp, met een vrij uitzicht over de tegenover gelegen velden, ligt dit bijzondere halfvrijstaande woonhuis met grote garage/loods, een zeer diepe (ca. 90 meter!) tuin op het zuiden, een paardenbox en een houten tuinhuis.

Het woonhuis staat voorop het perceel aan de straatzijde. Dit bestaat uit een jaren ’50 huis met een compleet nieuw gebouwde schuur/garage/loods naast het huis. De verdieping van deze schuur is bij het woonhuis getrokken en inpandig bereikbaar. Hier is de badkamer en de wasruimte gemaakt.
Op het perceel staat een bijgebouw met daar achter een grasveld. Het perceel is zo’n 15 meter breed, het betreft dus compacte weides. Het terrein is echter dusdanig aangepast dat de paarden altijd vrij kunnen bewegen over de verharde paden.

De woning is op de verdieping compleet gerenoveerd, maar verdient op de begane grond nog aandacht voor modernisering.

Indeling:

Begane grond:
Hal, toilet, woonkamer aan de voorzijde met een houtkachel en een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Via de hal is een nog af te werken bijkeuken te bereiken.

Verdieping:
Hier is een overloop met aangrenzende open slaapzolder en twee afgesloten slaapkamers. Verder is er een fijne wasruimte met aansluiting voor wasmachine en wasdroger en een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De wasruimte en de badkamer zijn boven de naastgelegen schuur gesitueerd en inpandig bereikbaar.

Naast het huis is een nieuw gebouwde schuur/loods/garage met nutsvoorzieningen. Hier passen twee auto’s in en heeft natuurlijk ook volop mogelijkheden als hobbyruimte. Er is een separate ruimte waar de C.V.-ketel te vinden is.

Een object met mogelijkheden dus! Ideaal voor dierenliefhebbers, maar de tuin kan natuurlijk ook uitstekend als siertuin met speelgelegenheid voor kinderen dienen. De woning biedt nog uitbreidingsmogelijkheden dus extra leefruimte en/of slaapkamers behoort tot de mogelijkheden.

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video