Middelburg – Prinses Beatrixstraat 36 - M2 Makelaars

Middelburg – Prinses Beatrixstraat 36

Verkocht
Soort woonhuis: eengezinswoning
Oppervlakte (M2)
85 m2
Kamers
4
Oppervlakte
1
Slaapkamers
3

De woning

  • Perceel oppervlakte: 205 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 85 m2
  • Gebruiksoppervlakte overige functies: 20 m2
  • Inhoud: 291 m3
  • Bouwjaar: 1956

Voorzieningen

  • tv kabel

Beschrijving

Een fijn hoekhuis met carport (garage mogelijk!) op een flink kavel grond van 205 m2. De woning is gedateerd en moet op diverse punten wat opgeknapt worden, maar hier kan dan een heel leuk huis van gemaakt worden!

Indeling:

Begane grond:
Hal, meterkast, toilet, ruime en lekker lichte woonkamer met deur naar de tuin. De keuken is separaat van de woonkamer en is uitgevoerd met een degelijke maar gedateerde keukenopstelling.
Vanuit de hal, met een handige en ruime trapkast, is via de trap de 1e verdieping te bereiken.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet. Ook kan hier de wasmachine geplaatst worden.

2e verdieping:
Via een wat steile, maar toch vaste trap, is de zolder te bereiken. Hier is behoorlijk veel praktische bergruimte, een gebruik als bijvoorbeeld logeerkamer of kinderkamer is eventueel ook mogelijk!

Achter en naast het huis is een flinke tuin. Deze ligt op het zuid/oosten en heeft hierdoor de hele dag zon! In de tuin is een stenen schuur voor de fietsen en naast het huis is een praktische carport waar de auto geparkeerd kan worden.

Het huis wordt centraal verwarmd (ketel 2013) en is voorzien van dubbel glas.

//24817

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video