Goes – Attleestede 11 - M2 Makelaars

Goes – Attleestede 11

Verkocht
Soort woonhuis: eengezinswoning
Oppervlakte (M2)
90 m2
Kamers
4
Aantal badkamers
1
Slaapkamers
3

De woning

  • Perceel oppervlakte: 226 m2
  • Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 90 m2
  • Gebruiksoppervlakte overige functies: 15 m2
  • Inhoud: 350 m3
  • Bouwjaar: 1976

Voorzieningen

  • tv kabel

Beschrijving

Zoek je eens wat anders dan een standaard huis? Bekijk dan eens deze verrassende ‘triowoning’: een heel leuk en ruim huis met een niet alledaagse indeling. Heel compleet, keurig afgewerkt en zeer comfortabel met o.a. kunststof kozijnen! Dit huis heeft een slaapkamer en een (voormalige) badkamer op de begane grond, dus geheel gelijkvloers wonen is ook mogelijk.

Aan de voorzijde zie je alleen de voordeur, maar hier achter schuilt een lekker ruim huis met heel veel privacy en een fijne, grote tuin op het zuiden.

Indeling:

Begane grond:
Hal, meterkast, toilet. De woonkamer is tuingericht en door de grote glaspartijen is de kamer ook heerlijk licht. Er is een fraaie en moderne open keuken voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur. Naast de woonkamer is een ruime slaapkamer te vinden. Vanuit deze slaapkamer is een voormalige badkamer te bereiken. Hier is nu nog steeds een wastafel, maar de doucheruimte is thans in gebruik als plaats voor de wasmachine. Alle aansluitingen zijn gewoon nog aanwezig, dus je kunt deze ruimte heel simpel ook weer als badkamer gebruiken! De wasmachine kan dan in de schuur geplaatst worden.

Verdieping:
Via een trap in de woonkamer bereik je de verdieping. Via een kleine overloop met zicht in de woonkamer zijn twee slaapkamers te bereiken en tussen de slaapkamers is een badkamer. Eén van de slaapkamers is uitgevoerd met een dakkapel, dus beide slaapkamers zijn nu behoorlijk ruim!
De badkamer is modern van uitvoering met een 2e toilet, wastafel en douche.

Boven de verdieping is een flinke zolder. Deze is vergroot ten opzichte van de normale uitvoering waardoor er extra bergruimte is ontstaan. Ook is hier de C.V. ketel (HR 2014) te vinden.

Vanuit de woonkamer is via een schuifpui de tuin te bereiken. Deze is lekker groot, ligt op het zuiden, heeft veel privacy en beschikt over een vrije achterom.
In de tuin zijn twee schuren: een stenen schuur direct achter het huis en een aangebouwde houten schuur waar fietsen en tuingereedschap geplaatst kunnen worden. Ook beschikt het huis over een eigen carport, zodat er altijd parkeerplaats is en de auto droog en vorstvrij geparkeerd kan worden. Het schuurdak en het dak van de carport zijn dit jaar vernieuwd.

Rondom is de woning voorzien van kunststof kozijnen met uiteraard dubbele beglazing.

Zonnegrens

Op onderstaande kaart kun je schaduw rondom de woning zien. Met de schuifjes in het beeld is de dag van het jaar en de tijd van de dag in te stellen zodat in elk jaargetijde te zien is hoe de zon rondom de woning staat.

Video