M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Binnenkort: webinar “De toekomst van de woningmarkt” door M2 Makelaars

Binnenkort: webinar “De toekomst van de woningmarkt” door M2 Makelaars

Het zijn vreemde tijden. Om gezond te blijven houden we zoveel mogelijk afstand en toch proberen we de economie ook draaiende te houden. Er zullen natuurlijk gevolgen zijn, op korte termijn en op lange termijn. Maar hoe zal de makelaardij, de woningmarkt, hypotheekverstrekking en nog veel meer zaken er in de toekomst uit komen te zien?

Marco en Martin gaan proberen een aantal van deze vragen te beantwoorden tijdens een webinar wat op dinsdag 28 april om 20.00 uur gehouden zal worden.

Deelname is gratis, wel even aanmelden op voorhand via deze link:
https://m2-makelaars.webinargeek.com/de-toekomst-van-de-woningmarkt

Wat is een webinar?

Een webinar is eigenlijk gewoon een online presentatie. Door de maatregelen die de overheid voorschrijft, kun je niet met groepen bij elkaar komen natuurlijk. En daarom doen wij het op deze manier: een online platform waar klanten onze presentatie kunnen volgen.

Het werkt heel eenvoudig. Voor het volgen van dit webinar is geen software nodig, er hoeft niets gedownload te worden. Voor aanvang ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een link naar een internetpagina. Vlak voor het webinar start, ga je naar die pagina en je kunt alles gewoon in je internetbrowser bekijken.

Tijdens het webinar zie en hoor je Martin en Marco hun verhaal doen en zullen ook afbeeldingen en video’s getoond worden ter ondersteuning van de presentatie.  Het is ook mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen door middel van een chatfunctie. Zelf ben je als bezoeker dus niet in beeld en niet te horen en dus ook niet zichtbaar voor andere kijkers. De chat is ook privé en wordt alleen door de medewerkers van M2 Makelaars gezien en beantwoordt.

Wat wordt behandeld?

Dat is natuurlijk nog een beetje een verrassing, maar we bespreken hoe de markt zich sinds het begin van de crisis heeft ontwikkeld, welke nieuwe mogelijkheden er zijn om toch je huis te kunnen verkopen, hoe de markt momenteel is, hoe de financiële markt gereageerd heeft en of de mogelijkheden voor hypotheekverstrekking gewijzigd zijn, hoe de bouw reageert en wat daar de verwachting is en nog diverse andere onderwerpen.

Hoe lang duurt het?

Het webinar start om 20.00 uur en we verwachten dat het ca. 45 tot 60 minuten zal duren. Dit is wat afhankelijk van de vragen die gesteld worden.

Hoe kan ik deelnemen?

Heel eenvoudig, gewoon even registreren via https://m2-makelaars.webinargeek.com/de-toekomst-van-de-woningmarkt. Je ontvangt daarna een bevestiging van de inschrijving en een link naar het webinar waar je op dinsdag 28 april om 20.00 uur moet zijn.

We hopen veel bezoekers te mogen ontvangen in ons virtueel kantoor!

Gerelateerde berichten

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant op zoek naar een leuk huis op een riant perceel van minimaal 500m2....

Lees verder

Verscherpte corona maatregelen en de gevolgen voor de makelaardij

De makelaardij en de corona maatregelen Deze week zijn de maatregelen m.b.t. het terugdringen van...

Lees verder

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis!

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis! De krapte in de woningmarkt blijft nog wel...

Lees verder