Stijlvolle tips voor als je een klein balkon hebt!

Ben jij de trotse eigenaar van een appartement met een klein (maar fijn) balkon? Hoe klein je balkon ook is, er zijn genoeg leuke mogelijkheden om er een fijne buitenruimte van te maken. Wij hebben enkele tips voor je verzameld om deze ruimte zo goed mogelijk te benutten en zo leuk mogelijk in te richten!

  • Ga voor lichte meubels en accessoires. Lichtere kleuren zorgen optisch voor meer ruimte.
  • Zorg dat de reling er verzorgd uitziet. Verf deze bijvoorbeeld in een mooie kleur of creëer extra sfeer met een leuk scherm of rieten matten. Dit zorgt direct ook voor extra privacy!
  • Hang dingen zoals plantjes, verlichting en schilderijtjes op. Bespaar ruimte door gebruik te maken van eventuele muren en/of de balkonrand.
  • Maak slim gebruik van hoekjes. Hier kun je mooi dingen neerzetten of bijv. plankjes ophangen waar je accessoires op kwijt kunt.
  • Een tafel is natuurlijk erg handig voor als je op het balkon wilt eten. Er zijn speciale tafels die je aan een balkon reling kunt plaatsen en eenvoudig weer in kunt klappen.

Meer inspiratie nodig? Pinterest staat vol met de leukste ideeën waar je gegarandeerd veel inspiratie uit zult gaan halen!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.