Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Nu te koop: 19 prachtige koophuizen in project Ravesteynkade.

Zaterdag 13 juni: infodag!

Op zaterdag 13 juni organiseren wij een infodag over dit fraaie project op ons kantoor aan de Paul Krugerstraat 9 te Vlissingen. De makelaars zijn dan aanwezig om alle informatie te verstrekken over de woningen, het project en de omgeving. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 10.00 uur en 12.00 uur!

Let op: in verband met de corona maatregelen is aanmelden voor deze infodag verplicht. Neem contact op met ons kantoor om uw komst te bevestigen.

 

Vanaf eind 2020 verrijst rond het nieuwe Ravesteynplein een woonwijk met in totaal 127 nieuwe woningen. Onderdeel hiervan is het bijzondere project ‘Ravesteynkade’, met 19 koopwoningen aan de Schuitvaartgracht.
De 19 karakteristieke herenhuizen die hier gebouwd worden krijgen maar liefst 3 lagen woonplezier en zijn heerlijk ruim omdat de uitvoering extra breed is. En dankzij de unieke ligging heeft u vanuit deze woningen een fantastisch uitzicht over de Vlissingse Watergang.

De woningen in het project Ravesteynkade bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u nog meer ruimte, dan kunt u de woning uitbreiden met een uitbouw en/of dakkapel aan de voorkant van het huis, al zijn de meeste woningen al standaard vanuit de bouw voorzien van een dakerker aan de voorkant van de woning. Alle woningen worden standaard compleet uitgevoerd met badkamer en toilet met luxe sanitair van Villeroy & Boch en grootformaat tegelwerk. Dankzij het duurzame verwarmings- en ventilatiesysteem hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik – en dat ziet u terug in lagere energiekosten.

De achtertuinen zijn ideaal gelegen op het westen. Hierdoor geniet u zomers tot laat in de middag van de zon. De tuinen zijn standaard voorzien van een houten berging en de hoekwoningen grenzend aan het openbaar gebied krijgen vanuit de bouw een afscherming in de vorm van een tuinmuur, al dan niet gecombineerd met houten schermen.

Prijzen vanaf € 249.500,- vrij op naam!

Nu al interesse? Schrijf je dan in op www.ravesteynkade.nl en ontvang als eerste informatie en krijg toegang tot de exclusieve presale die volgende week zal starten!

Hypotheekadvies

Wil je helemaal goed voorbereid zijn op de eventuele koop van zo’n prachtig herenhuis? Laat dan nu alvast de financiële mogelijkheden berekenen door onze hypotheekexpert Eric Giesbertz. Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak met M2 Hypotheken.