M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Nu te koop: 19 prachtige koophuizen in project Ravesteynkade.

Wil je uitgebreide informatie alvast bekijken? We hebben een speciale YouTube playlist gemaakt met 6 video’s. In elke video geeft een deskundige van het makelaarskantoor, de aannemer en hypotheekadviseur uitgebreide uitleg. De playlist is te starten via www.bekijkravesteynkade.nl. Alle video’s kunnen zo achter elkaar bekeken worden, maar je kunt natuurlijk ook losse video’s bekijken!

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Er is ook een mogelijkheid om de woning ‘Turn-key’ opgeleverd te krijgen. Dat wil zeggen dat de woning nagenoeg helemaal afgewerkt is, en je er na de sleuteloverdracht gelijk kunt gaan wonen! De kosten van het afbouwpakket zijn mee te nemen in de financiering van de aankoop. Je hoeft dus geen spaargeld te gebruiken om de woning af te werken.

Het afbouwpakket omvat onder andere het spacspuiten van de wanden op de begane grond en de eerste verdieping; het plaatsen van een PVC vloer op de begane grond en eerste verdieping; het aanleggen van een terras aan de achterzijde van de woning én het plaatsen van een Bruynzeel hoekkeuken inclusief inbouwapparatuur!

De kosten voor het afbouwpakket voor de bouwnummers 1 t/m 7 bedragen € 16.250,-.
De kosten voor het afbouwpakket voor de bouwnummers 8 t/m 18 bedragen € 16.500,-.
Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Ook bestaat er nog de mogelijkheid om de zolderverdieping af te laten werken. Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden en de kosten daarvan te bespreken!

De 19 karakteristieke herenhuizen die hier gebouwd worden krijgen maar liefst 3 woonlagen en zijn heerlijk ruim omdat de uitvoering extra breed is. En dankzij de unieke ligging heeft u vanuit deze woningen een fantastisch uitzicht over de Vlissingse Watergang.

De woningen in het project Ravesteynkade bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u nog meer ruimte, dan kunt u de woning uitbreiden met een uitbouw en/of dakkapel aan de voorkant van het huis, al zijn de meeste woningen al standaard vanuit de bouw voorzien van een dakerker aan de voorkant van de woning. Alle woningen worden standaard compleet uitgevoerd met badkamer en toilet met luxe sanitair van Villeroy & Boch en grootformaat tegelwerk. Dankzij het duurzame verwarmings- en ventilatiesysteem hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik – en dat ziet u terug in lagere energiekosten.

De achtertuinen zijn ideaal gelegen op het westen. Hierdoor geniet u zomers tot laat in de middag van de zon. De tuinen zijn standaard voorzien van een houten berging en de hoekwoningen grenzend aan het openbaar gebied krijgen vanuit de bouw een afscherming in de vorm van een tuinmuur, al dan niet gecombineerd met houten schermen.

Prijzen vanaf € 249.500,- vrij op naam!

Hypotheekadvies

Wil je helemaal goed voorbereid zijn op de eventuele koop van zo’n prachtig herenhuis? Laat dan nu alvast de financiële mogelijkheden berekenen door onze hypotheekexpert Eric Giesbertz. Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak met M2 Hypotheken.