Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Het was een hele klus en we zijn er maanden mee bezig geweest, maar het is nu dan toch echt een feit: onze nieuwe website is af!

De grootste verandering zit in de manier hoe het aanbod op deze website gekoppeld is. Dit komt tegenwoordig uit een centrale database, waardoor de kwaliteit van de gegevens gegarandeerd is. Geen kans op verschillende informatie op diverse sites. Bovendien kunnen we op deze website ons aanbod tonen zoals we graag willen: uitgebreid, klantvriendelijk, onafhankelijk van welk apparaat het bekeken wordt en met extra’s die nergens anders te zien zijn.

Eén van de dingen die het meest in het oog springt bij het woningaanbod is de kaart van Zonnegrens. Hierdoor kan de schaduwval rondom de woning op elke maand van het jaar en elk tijdstip van de dag in beeld worden gebracht. Zo kan nu bij een tuin op het noorden of het oosten eindelijk eens goed bekeken worden hoe de zon in de tuin valt!

Uiteraard is deze nieuwe site helemaal onafhankelijk van welk merk computer of telefoon gebruikt wordt en welke schermgrootte er gebruikt wordt: het werkt altijd!

Gerelateerde berichten

Binnenkort: webinar “Je huis verkopen in de huidige markt. Wat is de beste aanpak?” door M2 Makelaars

Gelukkig draait de woningmarkt ondanks corona nog prima door. Er is veel vraag en maar weinig...

Lees verder

Binnenkort: webinar “De toekomst van de woningmarkt” door M2 Makelaars

Het zijn vreemde tijden. Om gezond te blijven houden we zoveel mogelijk afstand en toch proberen we...

Lees verder

Live bezichtigen: wat komt daar bij kijken?

Sinds de corona crisis zijn we bij M2 Makelaars natuurlijk ook op zoek naar alternatieve...

Lees verder