M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Nieuwbouwprojecten

Heb jij altijd al gedroomd van een huis dat compleet is samengesteld naar jouw eigen wensen? Een huis dat komende jaren geen onderhoud vereist en ook nog eens duurzaam is? Wij helpen je graag verder. Naast bestaande bouw is M2 Makelaars ook gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen.

Benieuwd naar onze lopende projecten? Lees dan snel verder en wie weet woon jij binnenkort in één van deze droomhuizen.

Ravesteynkade Vlissingen
Als laatste fase van de wijkvernieuwing worden er aan de Schuitvaartgracht 19 herenhuizen gebouwd!  De bouw van de eerste fase start binnenkort. Er zijn nog enkele woningen in fase 2 beschikbaar.

Het Dok Vlissingen
Aan het historische scheepsbouwdok midden in het hart van de stad is een complex met schitterende appartementen gebouwd. Er is nog slechts één appartement beschikbaar, dus informeer snel!

Sea & City Vlissingen
Dit schitterende appartementencomplex is aan de voet van de Boulevard gebouwd in een prachtige, organische vorm. Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht.

Hof Paauwenburg Vlissingen
Aan een rustig hof gelegen patiobungalows in de populaire wijk Paauwenburg te Vlissingen. Acht duurzame en onderhoudsarme huizen op loopafstand van strand en zee! Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

Rittenburg Middelburg
Als laatste gebouw van Fase II van Rittenburg wordt appartementencomplex Suytsicht gebouwd door Sprangers Vastgoedontwikkeling. 14 schitterende appartement met prachtig uitzicht! Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

6xDuurzaam Vlissingen
Aan de Van Dishoeckstraat worden 6 zeer duurzame huizen gebouwd. Gasloos en dus klaar voor de toekomst. Bovendien onderhoudsarm en zeer energiezuinig. Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

Laatste items

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant...

Lees verder

Wetswijzigingen 2021

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Een huis (ver)kopen tijdens de lockdown

Een huis (ver)kopen tijdens de lockdown...

Lees verder

Verkoop bij inschrijving: hoe werkt dat?

Verkoop bij inschrijving: hoe werkt dat?...

Lees verder

Wat is mijn woning waard?

Wat is mijn woning waard? De...

Lees verder

5 tips voor je gaat bezichtigen

5 tips voor je een woning...

Lees verder

Categorieën