Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Nieuwbouwprojecten

Heb jij altijd al gedroomd van een huis dat compleet is samengesteld naar jouw eigen wensen? Een huis dat komende jaren geen onderhoud vereist en ook nog eens duurzaam is? Wij helpen je graag verder. Naast bestaande bouw is M2 Makelaars ook gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen.

Benieuwd naar onze lopende projecten? Lees dan snel verder en wie weet woon jij binnenkort in één van deze droomhuizen.

Ravesteynkade Vlissingen
Als laatste fase van de wijkvernieuwing worden er aan de Schuitvaartgracht 19 herenhuizen gebouwd! De verkoop start binnenkort!

Het Dok Vlissingen
Aan het historische scheepsbouwdok midden in het hart van de stad is een complex met schitterende appartementen gebouwd. Er is nog slechts één appartement beschikbaar, dus informeer snel!

Sea & City Vlissingen
Dit schitterende appartementencomplex wordt aan de voet van de Boulevard gebouwd in een prachtige, organische vorm. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar! Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

Claverveld Vlissingen
Een prachtig, landelijk nieuwbouwproject aan de rand van Vlissingen, grenzend aan het buitengebied. Binnen dit project verkopen wij ruime twee-onder-één-kap woningen en levensloopbestendige woningen met een gelijkvloers woonprogramma. Zeer onderhoudsarm en gasloze verwarming. Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

Hof Paauwenburg Vlissingen
Aan een rustig hof gelegen patiobungalows in de populaire wijk Paauwenburg te Vlissingen. Acht duurzame en onderhoudsarme huizen op loopafstand van strand en zee! Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

Rittenburg Middelburg
Als laatste gebouw van Fase II van Rittenburg wordt appartementencomplex Suytsicht gebouwd door Sprangers Vastgoedontwikkeling. 14 schitterende appartement met prachtig uitzicht! Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

6xDuurzaam Vlissingen
Aan de Van Dishoeckstraat worden 6 zeer duurzame huizen gebouwd. Gasloos en dus klaar voor de toekomst. Bovendien onderhoudsarm en zeer energiezuinig. Alle woningen van dit project zijn inmiddels verkocht!

Laatste items

Wetswijzigingen woningmarkt 2020

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Investeer je tijd in duurzaamheid

Onze accountant, Partner Accountants te Middelburg, publiceerde vandaag...

Lees verder

Nieuwe website!

Het was een hele klus en...

Lees verder

Waarmee onderscheidt M2 Makelaars zich?

M2 Makelaars en Facebook Facebook is...

Lees verder

Waarom kiezen voor M2 Makelaars?

 Het is best lastig, hoe...

Lees verder

Categorieën