In het project Claverveld te Vlissingen verkoopt M2 Makelaars woningen die door Zeeland Wonen ontwikkeld worden. De verkoop van de eerste fase is onlangs gestart! Binnen deze fase is keuze uit twee woningtypes: twee-onder-één-kap gezinshuizen en levensloopbestendige woningen met een geheel gelijkvloers woonprogramma.

Woningtype Aardaker: ruime twee-onder-één-kap woningen

Deze grote huizen kenmerken zich door grote raampartijen met glas tot aan de grond zodat vanuit de woonkamer altijd vrij de tuin in gekeken kan worden. Ook op de verdiepingen zijn fraaie raampartijen met draai/kiepramen waardoor de groene omgeving van deze landelijke ligging goed bekeken kan worden.

Indeling

Op de begane grond bieden deze woningen een lekker ruim woonprogramma met een mooie entree met toegang tot het toilet en de trapopgang naar de verdieping. De U-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een zitkamer van 3,40 x 5,50 meter. Aan de tuinzijde is vervolgens de open keuken met eetkamer te vinden. Woont u liever tuingericht met de keuken aan de voorzide? dan kiest u voor de woning met prachtige dwarskap. Via een tuindeur is vanuit de achtergevel de achtertuin te bereiken.

Ook de 1e verdieping is verrassend ruim: er zijn drie slaapkamers en een mooie badkamer waar een inloopdouche, 2e toilet en wastafel gerealiseerd wordt. Luxe sanitair en tegelwerk is standaard inbegrepen, maar uiteraard heeft u de mogelijkheid om dit volledig aan te passen. Twee van de slaapkamers liggen aan de tuinzijde en zijn prachtige slaapkamers voor kinderen met rechte wanden, maar ook een gebruik als logeer-, hobby- of werkkamer is natuurlijk mogelijk.
De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen met een volle woningbreedte is dit echt een heerlijk grote slaapkamer.

Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Deze open ruimte met een enorme hoogte kan zo ingedeeld worden in 1 of 2 extra (slaap)kamers. Verder zijn hier de technische installatie te vinden met o.a. de warmtepomp en de mechanische ventilatieunit.

Ook aan bergruimte voor de fietsen en bijvoorbeeld tuingereedschap is gedacht. In de tuin beschikt elke woning over een eigen buitenberging. Op de eigen oprit kunnen 1 of 2 auto’s worden geparkeerd. Naar wens is het mogelijk de berging naast de woning te situeren, of juist achter in de tuin. Ook is het mogelijk om in plaats van een berging een garage naast het huis of in de tuin te laten plaatsen. Wat de wens ook is: het kan gerealiseerd worden!
Rondom het huis is een mooi kavel grond waar geheel naar eigen wens en inzicht een fraaie tuin ingericht kan worden.

 

Woningtype Duindoorn: onderhoudsarme twee-onder-één-kap woningen met een gelijkvloers woonprogramma

Een energie neutraal huis waar heel erg lang in gewoond kan worden: dat zijn de levensloopbestendige woningen type Duindoorn van Zeeland Wonen in de nieuwbouwwijk Claverveld aan de rand van de stad! Kiezen voor gemak en comfort. Het huis wordt zeer onderhoudsarm gebouwd met o.a. kunststof kozijnen en daarnaast is de woning zeer comfortabel door de uitstekende isolatie en de vloerverwarming in het gehele huis. Volledig gelijkvloers wonen met een woonprogramma waar alle vertrekken zijn gelegen op de begane grond, dus wonen, slapen én sanitair op de begane grond. In dit huis kunt u zeer lang blijven wonen.

Indeling
De entree van de woningen is aan de voorzijde. In de hal is de toegang tot het toilet en de trapopgang. De woonkamer heeft een L-vorm, waarbij de zitkamer is gelegen aan de voorzijde van de kamer. Deze loopt door in de halfopen keuken en eetkamer aan de tuinzijde. Zeer praktisch: vanuit de kamer is er een bijkeuken, die deels onder de trapopgang is gesitueerd. Een praktische bergruimte voor apparatuur en/of voorraad.
Via een portaal aan de achterzijde van de woning is er een mooie slaapkamer met aansluitend de badkamer met 2e toilet, inloopdouche en wastafel. Het luxe sanitair is standaard inbegrepen, maar dit kunt u uiteraard ook geheel naar eigen wens inrichten. De begane grond is zo ingedeeld dat alle ruimtes ook rolstoeltoegankelijk zijn.

De zolder wordt als open ruimte aangeboden, maar u kunt deze naar behoefte inrichten met bijvoorbeeld extra (slaap)kamers eventueel gecombineerd met een 2e badkamer en bergruimte. Verder zijn hier de technische installaties te vinden, waaronder de warmtepomp en de mechanische ventilatie. Alles is eigenlijk mogelijk, wat u maar wenst!

In de tuin wordt een berging gebouwd waar uw fiets en tuingereedschap kan staan. Heeft u de berging liever naast het huis? Ook dat kan! En als u liever een garage wenst in plaats van een berging is ook dat mogelijk. De tuin is rondom het huis gelegen zodat u deze naar eigen wens in kunt richten.

Parkeren doet u op het eigen terrein. Op het dak van de woning worden zonnepanelen geplaatst zodat de toch al lage energielasten nog verder omlaag gaan!
Uw Woongemak: de woningen zijn voorzien van het label uw Woongema: Zeeland Wonen heeft speciaal voor u een module ontwikkeld, die u volledig ontzorgen en helpen bij bij het inkopen van eventueel benodigde zorg, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning.

 

Kijk voor uitgebreide informatie op www.claverveld.nl.