Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Onze medewerkers

M2 Makelaars - Emma de Schepper

Emma de Schepper

Vastgoedadviseur 
Emma is een echte duizendpoot. Een gecertificeerde KRMT makelaar die met ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij het vak als geen ander kent! Emma is door haar ervaring multi-inzetbaar en u kunt haar dus treffen op kantoor, aan de telefoon, bij een bezichtiging of een aankoop- of verkoopadvies. Reken op enthousiasme en uitgebreide inhoudelijke vakkennis!

M2 Makelaars - Martin Maranus

Martin Maranus

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Een echte levensgenieter! Bevlogen, gepassioneerd en heeft een voorliefde voor wandelen en fietsen. Volledig op de hoogte van de Zeeuwse woningmarkt en kent ieder hoekje van Walcheren als zijn broekzak. Deinst niet terug voor uitdagingen en weet als geen ander koper en verkoper samen te brengen. Is zeer milieubewust en hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Martin heeft jarenlange ervaring en is sinds 2005 ook enthousiaste medeoprichter van M2 Makelaars.

M2 Makelaars - Marco van der Knaap

Marco van der Knaap

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Enthousiasteling pur sang. Zoekt stad en land (en zelfs Amerika!) af voor nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de makelaardij, om deze weer terug te kunnen vertalen naar de Zeeuwse woningmarkt. Post, shared en liked wat af op sociale media en is met recht een expert op het gebied van marketing, internet en sociale media te noemen! Is altijd aan het sporten, een fanatiek basgitarist en muziek vormt een rode draad door zijn gezinsleven. Marco zette zijn eerste stappen in de makelaardij in 1996 en is sinds 2005 trotse medeoprichter van M2 Makelaars!

M2 Makelaars - Rogier Voorzaat

Rogier Voorzaat

Vastgoedadviseur 
Met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening weet Rogier als geen ander hoe hij zijn klanten het beste kan helpen. Vol enthousiasme staat hij klaar voor de mensen en begeleidt en adviseert van de eerste stap tot de overdracht bij de notaris.  In zijn vrije tijd rijdt Rogier graag een rondje op de motor, is hij in de sportschool te vinden of is hij met zijn gezin leuke dingen aan het doen.

M2 Makelaars - Aurely Draijer

Aurely Draijer

Commercieel/administratief medewerker
Aurely (spreek uit: Arly) is onze administratieve duizendpoot van het kantoor te Vlissingen. Als full-time medewerker regelt zij alle administratieve zaken van het kantoor daar. Afspraken inplannen, woningen online plaatsen, vragen beantwoorden, niets is Aurely te veel. Deze echte all-round functie is haar op het lijf geschreven en het soms wat chaotische verloop van de dag (het gaat nooit zoals gepland op een makelaarskantoor) is juist wat haar zo aanspreekt in het werk.

M2 Makelaars - Danielle Oreel

Daniëlle Oreel

Commercieel/administratief medewerker
Daniëlle Oreel is 35 jaar jong en moeder van drie kinderen. Nadat ze de afgelopen 10 jaar veel op reis is geweest en op prachtige locaties als Australië, Maleisië en Brazilië heeft gewoond, is ze sinds november 2018 weer terug in Vlissingen. Na haar opleiding MER is ze zeven jaar werkzaam geweest als consulent binnen de uitzendbranche. Maar ook de makelaardij is voor Daniëlle geen vreemde wereld. Haar vader was werkzaam binnen deze branche en ze hielp graag met ondersteunende werkzaamheden. Nu ze haar vaste plek in Vlissingen heeft gevonden vindt Daniëlle het fantastisch om zich verder te kunnen ontwikkelen bij M2 Makelaars. In haar vrije tijd is ze het liefst met haar man en kinderen in het bos of strand, of laat ze haar creativiteit kwijt in het maken van keramiek.

Laatste items

Webinar nieuwbouwproject Grander Port

Aan de rand van Vlissingen worden...

Lees verder

Wetswijzigingen woningmarkt 2020

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Investeer je tijd in duurzaamheid

Onze accountant, Partner Accountants te Middelburg, publiceerde vandaag...

Lees verder

Nieuwe website!

Het was een hele klus en...

Lees verder

Waarmee onderscheidt M2 Makelaars zich?

M2 Makelaars en Facebook Facebook is...

Lees verder

Waarom kiezen voor M2 Makelaars?

 Het is best lastig, hoe...

Lees verder

Categorieën