M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Onze medewerkers

Martin

Martin Maranus

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Een echte levensgenieter! Bevlogen, gepassioneerd en heeft een voorliefde voor wandelen en fietsen. Volledig op de hoogte van de Zeeuwse woningmarkt en kent ieder hoekje van Walcheren als zijn broekzak. Deinst niet terug voor uitdagingen en weet als geen ander koper en verkoper samen te brengen. Is zeer milieubewust en hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Martin heeft jarenlange ervaring en is sinds 2005 ook enthousiaste medeoprichter van M2 Makelaars.

Marco

Marco van der Knaap

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Enthousiasteling pur sang. Zoekt stad en land (en zelfs Amerika!) af voor nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de makelaardij, om deze weer terug te kunnen vertalen naar de Zeeuwse woningmarkt. Post, shared en liked wat af op sociale media en is met recht een expert op het gebied van marketing, internet en sociale media te noemen! Is altijd aan het sporten, een fanatiek basgitarist en muziek vormt een rode draad door zijn gezinsleven. Marco zette zijn eerste stappen in de makelaardij in 1996 en is sinds 2005 trotse medeoprichter van M2 Makelaars!

Rogier

Rogier Voorzaat

Vastgoedadviseur 
Met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening weet Rogier als geen ander hoe hij zijn klanten het beste kan helpen. Vol enthousiasme staat hij klaar voor de mensen en begeleidt en adviseert van de eerste stap tot de overdracht bij de notaris.  In zijn vrije tijd rijdt Rogier graag een rondje op de motor, is hij in de sportschool te vinden of is hij met zijn gezin leuke dingen aan het doen.

Emma

Emma de Schepper

Gecertificeerd NVM Makelaar/Taxateur 
Emma is een echte duizendpoot. Een gecertificeerde Makelaar/taxateur die met ruim 14 jaar ervaring in de makelaardij het vak als geen ander kent! Emma is door haar ervaring multi-inzetbaar en u kunt haar dus treffen op kantoor, aan de telefoon, bij een bezichtiging, taxatie of een aankoop- of verkoopadvies. Reken op enthousiasme en uitgebreide inhoudelijke vakkennis!

Aurely

Aurely Draijer

Commercieel/administratief medewerker
Aurely (spreek uit: Arly) is onze administratieve duizendpoot van het kantoor te Vlissingen. Als full-time medewerker regelt zij alle administratieve zaken van het kantoor daar. Afspraken inplannen, woningen online plaatsen, vragen beantwoorden, niets is Aurely te veel. Deze echte all-round functie is haar op het lijf geschreven en het soms wat chaotische verloop van de dag (het gaat nooit zoals gepland op een makelaarskantoor) is juist wat haar zo aanspreekt in het werk.

Mylène

Mylène Floresse

Commercieel/administratief medewerker
Mylène Floresse is onze jongste aanwinst! Na afronding van haar studie is ze bij M2 Makelaars begonnen en werkt parttime ter ondersteuning van de binnendienst. Mylène is altijd vrolijk en enthousiast en heeft in korte tijd aangetoond een waardevolle aanvulling van ons team te zijn. Ook is Mylène regelmatig actief als cameravrouw tijdens de live bezichtigingen van woningen. Ze vindt de afwisseling en dynamiek van het werk heel erg leuk.

Laatste items

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant...

Lees verder

Wetswijzigingen 2021

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Een huis (ver)kopen tijdens de lockdown

Een huis (ver)kopen tijdens de lockdown...

Lees verder

Verkoop bij inschrijving: hoe werkt dat?

Verkoop bij inschrijving: hoe werkt dat?...

Lees verder

Wat is mijn woning waard?

Wat is mijn woning waard? De...

Lees verder

5 tips voor je gaat bezichtigen

5 tips voor je een woning...

Lees verder

Categorieën