M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis!

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis!

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis!

De krapte in de woningmarkt blijft nog wel even. Huizenprijzen blijven stijgen en daarbovenop is overbieden geen uitzondering meer. Hoe kunt u in deze krappe woningmarkt toch nog kans maken op uw droomhuis?

Neem de tijd

Ondanks dat huizen in een recordtempo worden verkocht, is het wel belangrijk om de tijd te blijven nemen voor uw zoektocht. Het nemen van tijd gaat u juist helpen. Gemiddeld worden woningen op dit moment binnen 28 dagen verkocht. Een goede voorbereiding en goed beslagen ten ijs komen helpt u tijdens de zoektocht en besluitvorming. Geduld blijft altijd een schone zaak. Ook wanneer het lijkt dat u steeds net achter het net vist. Het risico bestaat dan namelijk dat u genoegen gaat nemen met minder. Dat wilt u in geen geval. Is dit het nét niet, kijk dan toch even verder. Hoe moeilijk dat soms ook is.

Maak vooraf een wensenlijst

Als u dan toch concessies moet doen, bepaal dan van tevoren waarop u dat wilt doen. Op het moment zelf, wanneer u al in de woning staat, is het lastig op basis van ratio keuzes te maken. De emotie neemt de overhand met als gevolg dat u concessies gaat doen op gebieden die u later toch best belangrijk had gevonden. Maar ja, de tijd tikte toen door. Maak vooraf een wensenlijst en prioriteer deze. Bepaal vervolgens op welke van deze wensen u concessies wilt doen. Neem dan direct ook uw bestedingsruimte mee. Dan kunt u in het heetst van de emotionele strijd in ieder geval een beroep doen op het verstand dat u voor de bezichtiging nog had.

Schakel een aankoopmakelaar van M2 Makelaars in

Als aankoopmakelaar gaan wij u ook helpen bij uw zoektocht. Met diverse tools en de juiste ingangen helpen wij u in het gehele traject. U krijgt, naast een aanbod passende huizen, ook tips over hoe u in het bezit kan komen van uw droomhuis. Wij helpen u met de bezichtigingen, de onderhandelingen en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Waarom zou u het zelf doen, als u gebruik kunt maken van iemand die precies weet wat hij doet?
Wij vertellen u graag meer over de service die wij u bieden als aankoopmakelaar! Neem contact op met ons kantoor via 088 44 24 100 (telefoon en Whatsapp) en wij vertellen u er alles over.

U kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze website.

Gerelateerde berichten

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant op zoek naar een leuk huis op een riant perceel van minimaal 500m2....

Lees verder

Verscherpte corona maatregelen en de gevolgen voor de makelaardij

De makelaardij en de corona maatregelen Deze week zijn de maatregelen m.b.t. het terugdringen van...

Lees verder

Wie betaalt de makelaar bij de verkoop van een huis?

Wie betaalt de makelaar bij de verkoop van een huis? Een vraag die vaak gesteld wordt, is 'Door...

Lees verder