In 3 stappen de perfecte verkoopfoto!

Komt jouw woning binnenkort in de verkoop? Tijd om verkoopfoto’s te laten maken! De eerste (online) indruk van een woning is erg belangrijk, maar hoe maak je de perfecte Funda foto? Met deze 3 stappen maken wij dit zo eenvoudig mogelijk voor je!

 

 1. Laat foto’s maken door een professioneel bedrijf

Foto’s maken kan iedereen, maar een goede verkoopfoto maken is toch niet zo eenvoudig als het lijkt. Schakel een professioneel bedrijf in die ervaring heeft met het maken van woningfoto’s. Wanneer je voor een verkoop via M2 Makelaars kiest, helpen wij natuurlijk met het maken van een goede presentatie. Wij werken dan ook samen met een professioneel bedrijf welke langs komt voor het maken van foto’s, plattegronden en een 3D tour.

 

 1. Tijd om op te ruimen

Hoe minder spullen in de woning, hoe rustiger en ruimtelijker het beeld is.

Zorg er daarom voor dat spullen die ‘overbodig’ zijn om op de foto te tonen, (tijdelijk) worden opgeruimd. Denk hierbij aan:

 • Speelgoed
 • Prullenbakken
 • Wc-rollen
 • Spullen/kooien van huisdieren
 • Laders
 • (Volle) wasmanden

Mocht je persoonlijke foto’s liever voor jezelf houden, is het aan te raden om ook deze nog even op te bergen.

 

 1. Zorg voor sfeer
  Uiteraard willen mensen zich graag zelf zien wonen in het huis. Zorg dus voor een aantal leuke accessoires in huis die voor sfeer zorgen. Zet bijvoorbeeld een vers boeket bloemen neer of een schaal vol gekleurd fruit. Heb je een openhaard? Steek deze dan aan! It’s all about the details!

Succes met de voorbereiding! Mochten er vragen zijn kunt u deze natuurlijk altijd aan M2 Makelaars stellen.

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.