Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Hypotheken

Een huis kopen is leuk en spannend. De zoektocht duurt soms best lang en de opluchting en het plezier als dát droomhuis is gevonden is groot. Maar minstens zo belangrijk is het financiële plaatje wat daar bij hoort. Dat begint eigenlijk al vóór de aankoop van een huis, omdat een goed hypotheekadvies de basis is van de zoektocht. En als het huis dan gevonden is, wil je ook snel 100% zekerheid dat de financiering in orde is.

Ook voor een duidelijk en eerlijk hypotheekadvies ben je bij M2 Makelaars aan het goede adres!


Eric Giesbertz is naast erkend en gecertificeerd hypotheekadviseur ook gediplomeerd financieel planner. Een hypotheekadviseur met nét wat meer bagage en kennis als de gemiddelde adviseur dus. Daarom kan Eric een goed en duidelijk hypotheekadvies verzorgen, maar is hij er ook voor meer complexe financiering. Eigenlijk heeft Eric voor elk vraagstuk een passende oplossing!

Als onafhankelijk hypotheekadviseur is het mogelijk om een hypotheek bij een bestaande bank te verzorgen, maar ook bij andere geldverstrekkers als verzekeraars. Dus wanneer je je huidige hypotheek wilt behouden en alleen wilt uitbreiden kan dat verzorgd worden. En ook kan Eric naast elkaar leggen wat het verschil is tussen ‘blijven’ bij de huidige hypotheekverstrekker of juist kiezen voor een alternatief.

Meer info of een vrijblijvend gesprek

Een eerst oriënterend gesprek is uiteraard altijd kosteloos en vrijblijvend. Een mooie gelegenheid om inzicht te krijgen in de financiële mogelijkheden als je verkoopplannen hebt en om een beeld te krijgen van de maandlasten als je op zoek bent naar een huis.

Wij bellen jou! Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt en Eric zal contact met je opnemen.

Laatste items

Wat is mijn woning waard?

Wat is mijn woning waard? De...

Lees verder

5 tips voor je gaat bezichtigen

5 tips voor je een woning...

Lees verder

Webinar nieuwbouwproject Grander Port

Aan de rand van Vlissingen worden...

Lees verder

Wetswijzigingen woningmarkt 2020

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Investeer je tijd in duurzaamheid

Onze accountant, Partner Accountants te Middelburg, publiceerde vandaag...

Lees verder

Nieuwe website!

Het was een hele klus en...

Lees verder

Categorieën