Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Hulp bij zoeken

De zoektocht naar precies dát droomhuis is soms lastig. Je wilt natuurlijk als eerste weten dat een woning te koop staat en gelijk alle informatie bekijken. Daar kunnen wij je bij helpen. Graag zelfs!

Er zijn twee mogelijkheden: M2 Makelaars inschakelen als jouw eigen aankoopmakelaar. Dan krijg je naast volledige ondersteuning en begeleiding tijdens het gehele kooptraject ook toegang tot ons geavanceerde zoeksysteem Copaan. Deze exclusieve zoekservice biedt precies de woningen aan die jij zoekt en ‘leert’ van jouw keuzes om dit steeds verder te verfijnen. Meer info over deze aankoopbegeleiding vind je op de speciale aankooppagina.

De tweede mogelijkheid is de gratis zoekservice voor het aanbod van M2 Makelaars. Als je namelijk ons mailt met je woonwensen, schrijven wij je in als zoeker. Op basis van jouw zoekwensen ontvang je dan voortaan via mail het nieuwste aanbod uit onze portefeuille wat bij jouw wensen past.

Deze zoekservice binnen ons eigen aanbod is helemaal gratis en vrijblijvend. Heb je een woning gevonden? Dan meldt je je gewoon weer af. Gratis gebruik maken van de zoekservice? Vul dan het onderstaande formulier aan en we maken een account voor je aan!

Waar wil je wonen?
Locatie voorkeuren?
Welk type object zoek je?
Prijsklasse
Object details
Gegevens
Hoe wil je de matches ontvangen?
Frequentie

Laatste items

Webinar nieuwbouwproject Grander Port

Aan de rand van Vlissingen worden...

Lees verder

Wetswijzigingen woningmarkt 2020

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Investeer je tijd in duurzaamheid

Onze accountant, Partner Accountants te Middelburg, publiceerde vandaag...

Lees verder

Nieuwe website!

Het was een hele klus en...

Lees verder

Waarmee onderscheidt M2 Makelaars zich?

M2 Makelaars en Facebook Facebook is...

Lees verder

Waarom kiezen voor M2 Makelaars?

 Het is best lastig, hoe...

Lees verder

Categorieën