M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Hulp bij zoeken

De zoektocht naar precies dát droomhuis is soms lastig. Je wilt natuurlijk als eerste weten dat een woning te koop staat en gelijk alle informatie bekijken. Daar kunnen wij je bij helpen. Graag zelfs!

Er zijn twee mogelijkheden: M2 Makelaars inschakelen als jouw eigen aankoopmakelaar. Dan krijg je naast volledige ondersteuning en begeleiding tijdens het gehele kooptraject ook toegang tot ons geavanceerde zoeksysteem Copaan. Deze exclusieve zoekservice biedt precies de woningen aan die jij zoekt en ‘leert’ van jouw keuzes om dit steeds verder te verfijnen. Meer info over deze aankoopbegeleiding vind je op de speciale aankooppagina.

De tweede mogelijkheid is de gratis zoekservice voor het aanbod van M2 Makelaars. Als je namelijk ons mailt met je woonwensen, schrijven wij je in als zoeker. Op basis van jouw zoekwensen ontvang je dan voortaan via mail het nieuwste aanbod uit onze portefeuille wat bij jouw wensen past.

Deze zoekservice binnen ons eigen aanbod is helemaal gratis en vrijblijvend. Heb je een woning gevonden? Dan meldt je je gewoon weer af. Gratis gebruik maken van de zoekservice? Vul dan het onderstaande formulier aan en we maken een account voor je aan!

Waar wil je wonen?
Locatie voorkeuren?
Welk type object zoek je?
Prijsklasse
Object details
Gegevens
Hoe wil je de matches ontvangen?
Frequentie

Laatste items

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant...

Lees verder

Wetswijzigingen 2021

Welke wetswijzigingen vinden er plaats per...

Lees verder

Een huis (ver)kopen tijdens de lockdown

Een huis (ver)kopen tijdens de lockdown...

Lees verder

Verkoop bij inschrijving: hoe werkt dat?

Verkoop bij inschrijving: hoe werkt dat?...

Lees verder

Wat is mijn woning waard?

Wat is mijn woning waard? De...

Lees verder

5 tips voor je gaat bezichtigen

5 tips voor je een woning...

Lees verder

Categorieën